Sko

12 resultater

Pointer - sko til alle lejligheder

Pointer er et mærke med sko til både arbejde og fritidsbrug, og de enkelte modeller fås til både mænd og kvinder. Med kvalitetsmaterialer og moderne, men samtidig tidløse modeller og farver er Pointers sko en vigtig del af den komplette skogarderobe. Find dine nye favoritsko i dag!

Pointer-sko til hverdag og fest

Pointers sko fås i forskellige modeller og typer, hvilket betyder, at du nemt kan finde en sko, der passer til netop din stil og hverdag, uanset årstiden. Vælg mellem sneakers, støvler og de populære loafers fra Pointer, som du uden videre kan kombinere med yndlingssættet derhjemme. Loafers er i øvrigt en skomodel, der både går til festlige sammenhænge og de mere afslappede dage på terassen.

Pointer-sko - match eller skab kontraster

Brug dine Pointer-sko, når du skal style dit outfit og lad dem være en matchende komponent eller et spændende brud i farve, materiale eller stil! Med den rette pleje af dine sko fra Pointer holder de sig, takket være kvalitetsmaterialerne, flotte i flere sæsoner og bliver en pålidelig del af din skogarderobe.

Shop Pointers sko online i vores webshop

Find dit nye par Pointer-sko online hos os på Footway. Ud over en bred vifte af sko tilbyder vi hurtig levering, altid gratis forsendelse og gratis returforsendelse samt fortrydelsesret i 180 dage, hvilket giver dig masser af tid til at afprøve dine sko i fred og ro. Det store udvalg er endnu et plus - så brug lidt ekstra tid her i Footways webshop.

Side 1 af 1

12 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK