Ivory Sko Online

0 resultater

Ivory Sko til den elegante brud

Ivory sko er elegante sko til den elegante brud, udført i smuk Thai-Satin med små fine detaljer er det den perfekte sko, der vil fuldende den smukke bruds look på den store dag.

Elegante Satinsko til bruden og brudepigerne

Hos Ivory sko har man gjort den elegante brudesko til en dyd. Ivory er et dansk firma, der i mere en 10 år har leveret elegante sko til den smukke brud. Skoene er udført af det smukkeste Thai-Satin og produceret i Østen, men med fokus på dansk kvalitet, sikret af Meyer & Sko, der har base i Vedbæk. Ivory's kollektion indeholder elegante sko med fine detaljer, der vil være den perfekte sko til brudens perfekte dag. Udover sko til bruden har Ivory også et udvalg af sko, der kan bruges til store og små brudepiger eller måske endda til den elegante konfirmand.

Ivory sko fuldender brudens smukke look

Ivory er et danskejet firma der producerer smukke bryllupssko til både bruden og hendes brudepiger. Skoene er lavet af den smukkeste Thai-Satin, producet i Østen men med fokus på dansk kvalitet. Skoene fås med elegante spids snue som for eksempel på Ivory Alice, eller med flad snude som på Ivery Adealine, skoende fås desuden som de smukkeste stilletter, se for eksempel Ivory Heather eller med den knap så høje og mere rustikke hæl som på Ivory Asta. Med andre ord, Ivory brudesko findes til en hver smag og form, så de kan matche brudens valg af kjole og foretrukne skostil.

Brudesko i elegant Thai-Satin

Ivory sko er produceret af fin Thai-Satin. Skoene fås i hvid og off white. Nogle modeller har små broderier i den fine satin, andre har fin diskret og elegant pynt i form af perler eller små folder i det fine stof. Detaljerne på Ivory skoe er fine og gennemtænkte, en elegant detalje til brudens samlede look. Det fine satin giver et særligt luksuriøst look. Det luksuriøse stof kræver særlig pleje. Ønsker bruden at rengøre skoene efter den store dag, anbefaler Footway derfor, at hun får råd og vejledning fra et professionelt renseri. Mindre pletter kan evt. fjernes på egen hånd, men undgå blegemiddel og vær sikker på, at den anvendte pletfjerner er anbefalet til Satin.

Smukke Ivory sko online hos Footway

Fuldend brudens elegante look og køb de smukke Ivory sko hos Footway. Footway fører et stort udvalg af de mest elegante Ivory brudesko med prisgaranti. Men mindst lige så vigtig, så lover Footway god service, hurtig levering og fri fragt. Returfragt er også gratis i tilfælde af fejlkøb. Husk også at returretten hos Footway er udvidet til hele 180 dages returret.

Posts about Ivory
A
Anonym -
A
Anonym -
Show more posts
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×