Jalas Sko Online

0 resultater

Jalas - sko til jobbet

I mange brancher bliver man nødt til at stå op hele dagen. Derudover er fødderne indimellem udsat for risici, for eksempel på byggepladser. Med et par komfortable Jalas-sko bliver du ikke træt i fødderne, for Jalas tilbyder de mest veludviklede sko på arbejdsmarkedet. Forkæl derfor fødderne med et par allerede i dag!

Jalas-sko fra Finland

Jalas er et finsk mærke, som har eksisteret helt siden 1916. Jalas skaber ergonomisk udviklede arbejdssko til mange forskellige arbejdspladser. Skoene har en utroligt behagelig fodseng, som giver en virkelig god støtte. Med en kraftig ydersål er du sikret et optimalt greb, selv på glatte underlag. De anvendte materialer er bl.a. skind, som er et formbart og slidstærkt materiale.

Pleje af dine Jalas-sko

Et par ægte Jalas-støvler og -sko er noget, du kan glæde dig over i mange år. For at holde skoene i så god stand som muligt, er det godt at smøre dem med læderfedt fra tid til anden. Et par Jalas-sko er et godt valg for dig, som f.eks. arbejder inden for plejesektoren, i køkkenet eller i industrien.

Jalas-sko online hos Footway

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at gøre dit arbejde så godt som muligt ved at bruge Jalas' sko på arbejdspladsen. Hos Footway får du altid fri fragt, fri retur og 180 dages åbent køb, når du køber sko. Så bestil et par Jalas-boots allerede i dag, og så sender vi dem lynhurtigt.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×