Jessica Simpson, Sko

10 resultater

Jessica Simpson-sko - smart westernstil

Den populære sanger og skuespiller Jessica Simpson har lanceret sit eget skomærke! Gennemse vores sortiment med disse lækre og westerninspirerede sko med hæl, der virkelig udstråler showbusiness. Skoene har smukke detaljer, såsom spænder, frynser og smukke mønstre. Skab et festligt og flot outfit med Jessica Simpson-skoene allerede i dag!

Konceptet for Jessica Simpsons sko

Jessica Simpson er verdensberømt sanger og skuespiller. Jessica er endvidere kendt for sin elegante tøjstil, der føles meget westerninspireret. Faktisk er det ikke så mærkeligt endda. Simpson er nemlig succeshistorien, der er hentet direkte fra Texas. Skoene holder en høj kvalitet og har en behagelig pasform. Nu kan din fødder matche the Jessica Simpson-style!

Jessica Simpson - til alt fra de brede jeans til festoutfittet

Et par Jessica Simpson-sko kan du bruge både til et par brede jeans, et par korte shorts eller et flot festoutfit. De anvendte materialer er syntetisk læder og tekstil og behøver ingen særlig pleje. Brug helst skoene i tørt vejr, for så vil de holde i mange år fremover.

Jessica Simpson online på Footway

Med støvler og sko fra Jessica Simpson er du klar til både fest og job. Hos os på Footway kan du få al shoppingglæden, uden at forlade hjemmet. Vi leverer altid skoene hurtigt og giver vores kunder gratis forsendelse og fri retur.

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

10 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK