John Fluevog Sko Online

0 resultater

John Fluevog-sko i et anderledes design

Leder du efter et par flotte og komfortable sko i et anderledes design? I så fald behøver du ikke lede ret meget længere. Vi kan i hvert fald indsnævre det til ét mærke: John Fluevog. Mærket tilbyder fantastiske sko i ægte læder. Designet er både victoriansk og cowboyinspireret, og her finder du således både smukke læderstøvler og flade sko i flotte designs.

40 års erfaring hos John Fluevog

Med over 40 år i bagagen har John Fluevog tilbudt sko til både mænd og kvinder, som er af den højeste kvalitet. Med et øje for unikt design, materialer og pasform er John Fluevogs boots og sko utroligt kvalitative. Virksomheden har i dag sin base i Vancouver.

John Fluevog - følg vores tips

Med et par flotte boots fra John Fluevog fremstillet i ægte læder er det vigtigt, at du tager dig af dine sko. Brug skoplejemidler, der er egnet til netop materialet. Her på Footway forhandler vi en lang række plejeprodukter til læder, så tjek gerne vores sortiment, så du har alt, hvad du skal bruge, på lager derhjemme. John Fluevog passer fint til et par slidte jeans, men også til festtøj og smukke accessories.

John Fluevog-sko online på Footway

Her på Footway er vi virkelig stolte af at kunne præsentere John Fluevog for vores kunder. Mærket er kendt for den utrolige kvalitet og sit traditionelle, men samtidig moderne design. Hos Footway betaler du kun for skoene. Vi er ansvarlige for forsendelsen og returomkostningerne og giver dig som kunde 180 dages fortrydelsesret.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK