Johnny Bulls Sko Online

48 resultater

Johnny Bulls: Fra biker- og westernkulturen

Johnny Bulls er en biker- og westerninspireret støvle, som fremstilles i et slidstærkt materiale med både et højt og lavt skaft. Disse populære støvler, som fremstilles i Spanien, laves i skind, hvilket gør dem slidstærke og skønne at gå i, jo mere du bruger dem. Vælg og vrag blandt vores udbud af sko fra Johnny Bulls.

Inspireret af to kulturer

Som sagt: To kulturer har præget udseendet på støvlerne fra Johnny Bulls. Hvis vi begynder med biker- eller motorcykelkulturen, har den altid været en kilde til modetendenser. Den noget hårde, tatoveringsspækkede og sejlivede stil har påvirket vores stil på forskellige måder lige siden 1950’erne. I dag er den muligvis mere populær end tidligere, især med tanke på skæggets fortsatte tilbagevenden og rockerattituden, som er at finde hos mange forskellige mærker. Johnny Bulls kombinerer elementer fra bikerkulturen med et elegant strejf af enkelhed. Deres støvler er ægte og med flotte detaljer, der frisker looket op.

Westernkulturen, som kan takke Hollywood for meget, påvirker sine omgivelser vidt og bredt. Cowboy-imaget begyndte sin rejse mod popkulturen allerede i 1800-tallet, men blev først rigtig stort på grund af Hollywood og filmene derfra, som kom i løbet af 1920’erne.

Det lykkedes Johnny Bulls at hente elementer herfra og give dem et klassisk, men moderne touch. Især modeller som Nappa og Sprinter med mange detaljer og en flot hæl giver en antydning af westernkulturen.

Match dine Johnny Bulls

Et par Johnny Bulls-støvler gør sig godt sammen med stramme, sorte jeans, en flot læderjakke (i øvrigt et must i enhver garderobe) og en skøn, lang striktrøje, eller hvad med en flot skjorte?

Takket være det solide og slidstærke lædermateriale klarer et par Johnny Bulls-støvler let vintersæsonen, da de både er varme og dejlige. Om vinteren er der måske knap så meget plads til at lege med stilen, da vinteren jo som altid stiller krav til jakker, tykke vanter og en kraftig hue. Men du kan i det mindste lade dine Johnny Bulls sætte deres bikerpræg på vinterstilen. Læderet gør Johnny Bulls-støvlerne ganske varme, men bliver det rigtig koldt, og skal du ud at gå, så brug eventuelt et par tykke sokker i støvlerne.

Rengør og plej dine støvler

Rengør dine Johnny Bulls, hvis de bliver beskidte. Brug en spray, lædersæbe og skumsæbe. Det er også muligt at bruge en klud med lidt benzin på, så man kommer af med rester fra skocremen. Når du plejer dine støvler, så sørg for, at de får lov til at tørre naturligt i ca. 24 timer. Læg dem ikke på en radiator eller en anden ”kunstig” varme, da det ødelægger skoene. Glem ikke at putte et indlæg i dine Johnny Bulls-støvler, når de tørrer, så de holder faconen. Smør dine støvler med skocreme, når de er tørre, og gør det i cirkelbevægelser - du kan også bruge en god skobørste, helst en meget tæt én. Mange tror, at det er tilstrækkeligt bare at smøre støvlerne hurtigt ind, men faktum er, at man helst skal smøre, så det virkelig sætter sig - ca. to minutter.

Johnny Bulls online hos Footway

Johnny Bulls er blandt vores mest populære mærker, og her finder du mange forskelligartede modeller. Hos Footway får du altid tilbudt hurtig levering, fri fragt og retur samt 180 dages åbent køb.

Posts about Johnny Bulls
H
Heidi -
A
Anne -
Show more posts
Nappa Black Black
FÅ TILBAGE
Side 1 af 1

48 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK