Josef Seibel Sko Online

5 resultater

Josef Seibel sko

Josef Seibel sko - så ved du at kvaliteten, pasformen og komforten er mere end i orden. Det er håndværk, som du ikke ser mange andre steder.

Fodtøj du kommer til at elske

Josef Seibel sko har, lige siden firmaets grundlæggelse helt tilbage i 1886, været indbegrebet af god kvalitet. En kvalitet der er blevet udviklet i løbet af alle disse mange år på markedet. Og det er det selvfølgelig stadigvæk. Væsentlige dele af produktionen foregår stadig ved håndsyning, så der bliver virkelig kræset om hver enkelt stykke fodtøj fra dette hæderkronede britiske firma. Det formår at kombinere ældgamle håndværksmæssige traditioner med en løbende fornyelse. Af den årsag er sko fra Josef Seibel i en liga helt for sig selv. Prøv dem, og bliv overbevist om at dine fødder sjældent har haft det bedre.

Josef Seibel sko giver muligheder

Hos Josef Seibel sko produceres både sko, sandaler og støvler - og der udgives kollektioner til begge køn. Josef Seibel herresko fås i forskellige varianter og i forskellige slags - lige fra den lukkede sko, til business eller pænere brug og til den åbne og rustikke sandal. Et af de nyeste skud på stammen på damesiden er den smarte sandal, Josef Seibel Julia 01, der leveres i mange sommerfriske farver. Hos Footway.dk fører vi alle kategorier af fodtøj, så her finder du det, du har brug for til al slags vejr og vind. Fælles for dem alle er at godt håndværk, de bedste materialer og komfort er i højsædet.

Pas og plej dine Josef Seibel sko

Josef Seibel sko går ikke på kompromis hvad materialevalg angår. Kun det bedste læder og skind anvendes. Derfor gør du dine nye sko en næsten nødvendig tjeneste ved at passe og pleje dem på bedste vis. Her er det vigtigt at sætte sig ind i, hvilken type læder eller skind dine sko eller støvler er produceret af. Læder skal have fedt og ruskind skal endelig ikke have fedt. Det er tommelfingerregel nummer et. Ruskind kan sprayes med imprægnering og kan vaskes forsigtigt med en hårdt opvredet klud. Husk at sørge for at dine sko altid er rene og fine, da dette både ser godt ud, men samtidig også forlænger dine skos levetid.

Josef Seibel sko online hos Footway

De fleste af Josef Seibels sko er solide, behagelige og med lav hæl, men du kan også finde en sko med hæl blandt dameskoene. Det giver lidt højde og en god holdning, men stadig uden at det går ud over komforten og stabiliteten i skoen, sandalen eller støvlen. Det gamle familiefirma har fingeren på modepulsen, men fastholder den gode pasform. Vi tilbyder hurtig levering, fri fragt og fri retur og 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

5 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×