K-Swiss Sko Online

1 resultater

K-Swiss-sko til de professionelle

Det amerikansk baserede skofirma K-Swiss har gennem årene udviklet tennissko, som elitespillerne har haft stor gavn af. I dag er skoene imidlertid elsket af forbrugere verden over. Hvis du også er på udkig efter komfortable, kvalitative og flotte sko med et sporty touch, kan du sikkert finde noget attraktivt her i sortimentet. K-Swiss' sneakers er funktionelle og passer til mange forskellige outfits - og hvem elsker ikke sneakers?

K-Swiss - fra skistøvler til tennissko

For 50 år siden blev det i dag nok så verdensberømte firma K-Swiss grundlagt af to brødre. Brødrene elskede skiløb og udviklede oprindeligt sko med inspiration fra skistøvler i læder. Men deres fokus blev hurtigt rettet over mod tennissko af den højeste kvalitet. K-Swiss tilbyder i dag stadig fantastiske tennissko, men har nu udvidet sortimentet. Du kan i dag købe mange forskellige sportssko og hverdags-lædersko.

K-Swiss-sko - både til træning og hverdagsbrug

K-Swiss' sneakers og sportssko kan købes i mange forskellige modeller. De omfatter bl.a. lette løbesko, komfortable støvler og de klassiske tennissko i læder. Brug dine K-Swiss-sko til hverdagsbrug og til træning. K-Swiss var i øvrigt den første virksomhed, der valgte at designe tennissko i ægte læder.

K-Swiss online på Footway

Du behøver ikke at elske tennis for at elske K-Swiss' sneakers. Tjek blot udvalget og lad dig inspirere af de mange bud på dine nye yndlingssko! Hos os får du altid leveret skoene hurtigt, og derudover betaler du aldrig for fragten. På Footway ønsker vi, at du skal trives og føle dig helt tryg. Derfor giver vi dig hele 180 dages åbent køb i kombination med fri retur.

Ascendor
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK