Kamik, Sko

32 resultater

Kamik sko - funktionelt og smart

Kamik sko er det helt rigtige valg til dig, der gerne vil have sko og støvler med den gode kvalitet, som 100 års ekspertise giver. Forpligtelse, respekt og bæredygtighed.

100 års grundighed og innovation

Kamik sko startede sin produktion allerede i 1898, hvor en mand ved navn William Cook begyndte at skabe fodtøj. Dengang var det få alternativer til træsko, men William var sprudlende fuld af gode ideer og nye måder at anvende naturlige materialer på. Fandtes der ikke lige det, han skulle bruge til at realisere sin idé, så opfandt han det såmænd. Det engagement og den opfindsomhed eksisterer stadig i Kamik, så på den måde er det virkelig 100 års historie, du har på fødderne. Og det kan mærkes. De opfinder hele tiden nye teknologier, ny pasform og nye designs. Derfor er mærket også så populært både i Europa, i USA og i sit hjemland Canada.

Kamik sko giver varme, tørre fødder

Kamik har sine rødder i det barske Canadiske klima, hvor det er afgørende for overlevelsen og komforten at være tør og varm hele tiden. Alle deres produkter fokuserer stadig på komfort og brugbarhed i alle klimaer. Kamik vintersko gør på innovativ vis brug af forskellige originale materialer for at holde dine fødder absolut tørre og varme selv i meget barsk vejr. Kamik sko til barn er også noget af de bedste, du kan sende dit barn i institution eller skole i, for du kan være helt sikker på, at de ikke bliver våde og kolde med de sko på. Varme og tryghed er kendetegnende ved Kamik.

Naturlige materialer har godt af at tørre

Kamik sko er udformet i naturmaterialer, der holder meget længe og ikke gå i stykker. Brandets tætte kontakt til hiking-folket giver dig tryghed for, at det er solidt fodtøj uden dikkedarer. Men det er stadig en rigtig god idé at pleje fodtøjet fornuftigt. Sørg for at have mere end et par sko og støvler at skifte mellem. For din fods komforts skyld bør du aldrig have det samme fodtøj på to dage i træk. Stil støvlerne eller skoene et lunt sted, gerne med avispapir i, og lad dem blive helt tørre indimellem. Anvend også gerne en imprægneringsspray. Dette gør at dit fodtøj holder sig flot og tørt endnu længere.

Kamik sko online hos Footway

Leder du efter fodtøj, som har grundighed, ekspertise og smart design som deres vigtigste kvaliteter? Så vil vi her os Footway anbefale dig Kamik dame sko, børnesko, støvler og fodtøj til mænd. Hos Footway finder du også en masse andre skønne mærker, så din shoppeoplevelse kan blive så fuldendt som muligt. Vi giver også fri fragt og fri retur, så du kan trygt handle lige her hos os. Derudover får du hele 180 dages åbent køb, hvor du an bytte eller returnere varen.

Posts about Kamik
P
Pia Høyer -
A
Anonym -
Show more posts
Bailee Black
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Alborg Tan
UDSALG
Rogue6 Honey
UDSALG
Alborg JR
UDSALG
Side 1 af 1

32 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK