Kangaroos Sko Online

0 resultater

Let på tå i KangaROOS sko

Sko til hverdagsbrug, fritid og lettere sportslige udfoldelser skal helst være lette og komfortable. Det betyder nemlig, at man kan holde ud at have dem på i længere tid. Sådan er KangaROOS sko.

Oprindeligt sko med lommer!

Sko med lommer? Det lyder lidt underligt, men det havde KangaROOS sko faktisk i starten. En lille lynlåslomme på siden, som man kunne have for eksempel en nøgle eller lidt småpenge i. Denne lidt skøre idé fik mærkets grundlægger, den amerikanske atlet og løbeentusiast Robert ""Bob"" Gamm i 1979. Han designede egentlig skoene til eget brug, når han løb, men idéen slog an hos andre løbere, og med en effektiv markedsføring kunne han i starten af 1980'erne afsætte ikke mindre end 700.000 par - om måneden! Skoene fik kælenavnet ROOS, og de blev snart brugt af en række af de førende amerikanske atleter.

KangaROOS sko til både fritid og sport.

Kollektionen af sko fra mærket er i dag meget omfattende - fra professionelle sportssko til mere afslappede sneakers til fritidsbrug og afslapning. De findes til begge køn og til stort set alle aldersgrupper, så ud over skoene til mænd findes der også kangaROOS sko til børn og KangaROOS dame sko. De findes også i mange forskellige stilarter, så man kan altid finde et poar ROOS til en bestemt lejlighed - lige fra mere formelle sammenkomster med tøj i den pænere afdeling til brug på arbejdet og i fritiden. Navnet på mærket kan føres tilbage til den lille lomme, som var inspireret af hunkænguruens lomme på maven til den nyfødte unge - og firmalogoet er da stadig også en kænguru.

Kærlig omsorg forlænger livet.

KangaROOS sko er for det meste fremstillet i moderne syntetiske materialer. Disse materialer er specielt udviklede til at have både isolerende og svedtransporterende egenskaber samt indbygget vandtæthed. Alle disse egenskaber er afgørende vigtige for sko, der bruges til krævende sportsudøvelse, men de er lige så rare at have i et par hverdagssko. Disse materialer har også den fordel, at de er meget lette at vedligeholde. Groft sagt kræves der bare en fugtig klud for at rengøre dem efter brug, men materialerne kan såmænd også tåle en tur under vandhanen, hvis de er blevet særligt beskidte. Rene sko holder længere - og så ser de ikke mindst bedre ud!

KangaROOS sko online hos Footway

Der er mange fordele ved at handle i en internetbutik som Footway. For det første behøver man ikke rende rundt i en række fysiske butikker for at finde sine foretrukne sko. For det andet kan man sidde i ro og mag foran computeren og se hele udvalget igennem. Så indtaster man bare sin størrelse og vælger til hele familien, for eksempel et par søde KangaROOS baby sko. Der er hurtig levering og frifragt, og hvis størrelsen ikke er helt rigtig, så er der et 180 dages åbent køb, hvor man kan returnere eller bytte sine sko.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×