Kanna, Sko

18 resultater

Kanna - feminin skønhed fra Spanien

Kanna er en traditionsbundet familievirksomhed, og her får du naturligt skønne sko hentet fra det spanske miljø, hvor skoene bliver produceret. Med et par sko fra Kanna omfavner du den feminine skikkelse og en naturlig skønhed, og skoene kan matches med det meste. Du får et par behageligt sko, der emmer af spansk bohemeinspireret bonderomantik. Hop i et par super behagelige sommersko i naturlige materialer, f.eks. et par sandaler eller sandaletter, og få det spanske håndværk helt ind under huden.

Om Kannas historie

Skal man se på Kannas historie, skal tiden spoles tilbage til 1985, hvor brødrene Juan og Tomás De La Cerda grundlagde virksomheden i det naturskønne La Encarnación i Murcia. Området er særligt kendt for sin håndværkstradition og arkæologiske seværdigheder. I dag finder man Kanna i mere end 40 lande, og nogle af de mest markante markeder er USA, Japan og Frankrig. Når du køber et par Kanna-sko, så dufter det automatisk af hav, salt og sol, og med skoenes farveskala længes vi helt automatisk efter sommerstunder i sydens sol.

Opnå et bohemelook med Kanna

Bohemelooket er en trend, der vender tilbage igen og igen, og med et par Kanna-sko i samlingen hopper du med på trenden, så du får det perfekte look. Skoene føles behagelige og giver det naturlige og lettilgængelige look, der passer perfekt sammen med en maxikjole eller måske et par viddebukser med en romantisk blondetop. Et par Kanna-sko er et must i feriekufferten, eller når du skal en tur på stranden. De fungerer i øvrigt også ideelt til en venindefrokost eller en hverdag, hvor du gerne vil pifte looket en smule op.

Kanna online på Footway

Nu kan du købe dine helt egne Kanna-sko her på Footway! Vælg mellem mere end tusindvis af forskellige skomodeller og find favoritterne til arbejdsbrug, fester eller ferier. Vi giver dig gratis fragt og retur samt 180 dages åbent køb, så du kan prøve dine sko i ro og mag. Vi byder dig hjertelig velkommen til Kanna her på Footway!

Side 1 af 1

18 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK