Karin Halvors, Sko

0 resultater

Karin Halvors - en helt særlig kvinde

Karin Halvors-sko er noget ekstraordinært, og de bør bæres til fest eller hvorfor ikke til det kommende bryllup. Selvfølgelig kan du også bære Karin Halvors fantastiske sko på andre tidspunkter, for livet er jo en fest! Designet er inspireret af 30'erne - Halvors' ungdomsårti. Karin var en meget levende og særlig kvinde, og hun spredte glæde, hvor end hun befandt sig. Mottoet var det livsglade: "Smil til verden, og verden vil smile til dig." Karin Halvors blev først et varemærke langt senere, og i dag er det blevet en sand succeshistorie.

Karin Halvors' sko lader dig smile, og verden smiler tilbage

Norske Karin Halvors blev født i 1910. Inspirationen til skoene, der bærer hendes navn, er hentet fra hendes tidlige ungdomsår i 30'erne og bliver blandet med de nyeste modetrends. Karin Halvors har en kollektion med sko, accesories og tasker, der er egnede til fest eller hverdag, hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra smag til livet. Produkterne bliver ofte benyttet til bryllupper, da stilen er feminin med et strejf af luksus, der emmer af festligheder. "Smil til verden, og verden vil smile til dig" var som bekendt Karins motto i livet, og man kan slet ikke lade være med at smile, når man møder livet i disse fantastiske sko.

Til fest og bryllup med Karin Halvors

Bær Karin Halvors-sko med et smil, ligesom hun ville have gjort det. Vov at skille dig ud, vov at bære skoene med hele dit hjerte og stå op for, hvem du er. Glæd dig til alle de festligheder, livet har at tilbyde dig og kombinér Karin Halvors-skoene selv til hverdag, så du forbedrer ethvert outfit. Det luksuriøse feminine design af disse sko giver et elegant twist til et par jeans og en skjorte. Du kan også bære dem sammen med en kjole for et eksklusivt look. Selv ballerinasko er med i sortimentet, så du kan skabe en mere komfortabel stil, der passer til alt fra korte nederdele til et par shorts og en striktrøje til de kølige sommeraftener.

Karin Halvors online på Footway

Karin Halvors-sko finder du hos os på Footway! Har du et kommende bryllup eller en anden stor fest lige rundt om hjørnet? Så er disse sko perfekte. Ellers kan du finde masser af festsko hos os på Footway, for enhver smag og pengepung. Bestil det par hjem, der passer netop dig, altid med gratis forsendelse og gratis returret. Med hurtig levering har du skoene hjemme på ingen tid, og hvis du ikke føler dig sikker, har du hele 180 dages åbent køb!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK