Kat Von D Sko Online

0 resultater

Kat Von D-sko med en sej edge

Du kender sikkert allerede Kat Von D, den verdensberømte tatovør. Denne cool pige er ikke kun suveræn til at tatovere, men har også et helt særligt talent for design. Her finder du de utroligt seje Kat Von D-sko af høj kvalitet og med et lækkert design. Disse seje sko vil med det samme blive en iøjnefaldende detalje i dit outfit.

Kat Von D-sko fra verdens bedste tatovør

Kat Von D er blot i 30'erne, men er allerede blevet kendt som en af verdens bedste tatovører. Hendes skofirma er også blevet et internationalt hit. Stilen på skoene er gennemgående rocket med seje nitter og andre fremragende detaljer. Kat Von D-sko er komfortable og af høj kvalitet. Skoene bliver fremstillet af blandt andet ægte læder.

Kat Von D-sko - pepper stilen op

Hvis du værner om dine Kat Von D-sko, kan de holde i mange år fremover. Med levende materialer som ruskind og læder er det en god idé at børste dine sko af og eventuelt anvende en imprægnering. Kombinér herefter et par støvler og sko med hæl fra Kat Von D til stramme bukser, en kjole eller måske et par slidte denimshorts.

Kat Von D-sko online på Footway

Kat Von D-sko er egnet til alle, der elsker mode med et rocket twist. Her kan du vælge mellem mange frække skomodeller, der virkelig skiller sig ud fra mængden. Vi på Footway leverer dine sko hurtigt til dit hjem. Som sædvanlig står vi for forsendelsen. Du behøver heller ikke bekymre dig om returomkostningerne, dem klarer vi selvfølgelig.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK