Kavat Fiskebys børnesko

Kavat Fiskeby er en flot og simpel børnesko, der er praktisk fremstillet med velcrobånd. Skoen har en høj ankel, der bevirker, at skoen sidder godt på barnets fod. Det er desuden værd at notere sig, at modellerne er fri for teflon, PTFE og andre fluorerede carbonhydrider. Der er kort sagt tænkt nøje over barnets sundhed.

Ragnar Karlsson - idemand bag Kavat Fiskeby

Kavat er et svensk skomærke, der blev etableret i 70’erne af Ragnar Karlsson. Kavat betyder modig, og navnet gav Ragnar sine sko, fordi han kastede sig ud i det dristige projekt at ville starte sin egen skofabrik, der skulle producere kvalitetssko til gode priser. Modellen Fiskeby er en af de mest populære skomodeller fra Kavat. Skoen er lavet til de mindste børn, og den er udviklet til, at barnet kan udfolde sig udenfor - uden at få kolde eller våde fødder. Kavat Fiskeby-skoene er kort sagt valget til de aktive børn, der slet ikke kan få nok af at lege, så derfor skal skoene selvfølgelig også kunne følge med.

Kavat Fiskeby med Cross Country-skind

Kavat Fiskeby er produceret i Cross Country Leather (skind), som er behandlet til at være smuds- og vandafvisende. Modellen er skabt med udgangspunkt i børns fødder, og den er let at tage af og på ved hjælp af de to velcrobånd. Indvendigt er skoen lavet i skind, der er behageligt for barnets fod. Sålen er stødabsorberende, og ydersålen er lavet i gummi og er både skridsikker og slidstærk. Skoen er fremstillet uden brug af teflon eller PTFE, så barnet ikke får allergiske reaktioner. Der er med andre ord tænkt på alt i denne sko. Det er altid en god idé af rense skoen, hvis den er blevet meget beskidt. Således holdes skoen i god stand og får en længere levetid. Husk også at få hældt det grus eller sand ud, der har en tendens til at samle sig i børnesko.

Kavat Fiskeby - elsket variant

Kavat Fiskeby er en kvalitetssko til barnet, som du ønsker det bedste for. Skoen er designet efter børns behov og er samtidig kendetegnet ved en stærk håndværkstradition og en kærlighed til sko. Hos Footway finder du flere forskellige farver af Kavat Fiskeby, så du kan vælge den farve, der passer dit barn bedst. Vi er sikre på, at Kavat Fiskeby er det perfekte valg til dit barn, hvis han/hun vil undgå våde fusser under legen.

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×