Kavat, Sko

53 resultater

Kavat er børnenes bedste ven. De stilfulde og funktionelle børnesko har sat Kavat på kortet, og skoene passer perfekt som følgesvend til de mange eventyr, som børnene tager dem med på. Du kan også finde herre- og damesko fra Kavat, så find dine favoritter nu!

Står sin prøve

Svenske Kavat blev grundlagt i 1945 af Ragnar "Ragge" Karlsson, hvis baggrund bestod i at arbejde på C.A Jonssons skofabrik i den lille by Kumla, uden for Örebro. Ragnar producerede sko til alle - børn, kvinder og mænd - men aldrig for sit eget mærke, men derimod for de andre veletablerede mærker. Det tog lidt over 30 år, før "Ragges" søn, Bengt, valgte at opstarte en produktion under sit eget mærke, der fik navnet Kavat efter familiens hund. Dog har navnet også en noget mere dybdegående betydning end ”bare et hundenavn”: Kavat betyder nemlig selvsikker eller modig og opsummerer derfor alt det, som Kavat står for. I dag, hvor vi masseforbruger, vælger Kavat stadigvæk at satse på en stabil og høj kvalitet. Et par Kavat-sko skal kunne modstå tidens tand.

Fra Kumla til Bosnien

I begyndelsen, ligesom næsten alle producenter på det tidspunkt, blev Kavat-skoene produceret hjemme i Sverige. Men i løbet af 1990'erne tog Kumla imod mange flygtninge fra Balkankrigen i Bosnien. Dette skabte et samarbejde, der skulle munde ud i en Kavat-fabrik i byen Travnik i 2009. Hos Kavat så man muligheder i byen, der passede perfekt ind i konceptet: Professionalisme, underleverandører og en overliggende struktur for en effektiv skoproduktion lokkede meget.

Miljømærkede sko

I dag er tanker om miljøet mere nærværende end nogensinde før. Flere og flere opdager, hvordan vores verden er påvirket af den enorme produktion og forbrug, der konstant finder sted. Hos Kavat tænker man i samme retning, og i 2008 kom deres første sko, der er produceret i henhold til EU’s Eco-label præmisser. Således blev deres mest populære model, børneskoen Edsbro, verdens første miljømærkede børnesko.

Idet Kavat ejer fabrikken i Travnik, bliver det lettere at styre hele produktionen, hvilket igen fører til en mere miljøvenlig produktion. Der findes dog sko, der er fremstillet af andre producenter. Her sørger Kavat for at besøge dem og foretage kontrol for at sikre, at den miljøvenlige produktion overholdes. Enkelte sko bliver sågar stadig lavet i Sverige! Det er selvfølgelig ret sejt taget i betragtning af, hvor almindeligt det er blevet at flytte produktionen til udlandet.

Børnesko er ikke almindelige sko

Kavat fremstiller ikke kun børnesko, men er størst inden for dette område. Der findes nogle vigtige ting at huske på, når man taler om børnesko. Først skal du huske på, at børnenes fødder vokser meget hurtigt, så køber du sko til de mindste, bør du overveje dette aspekt. For det andet sveder mindre fødder faktisk mere end de større fødder. Sørg derfor for, at børnene bærer strømper, der er designet til netop dette formål! Husk også, at børn elsker at løbe (det skal gå hurtigt), og når de gør det, eller går, så flytter de deres fødder ca. fem millimeter frem og tilbage. Dette er ikke at forglemme, når der skal købes børnesko. Børn er virkelig de bedste til at bære sko takket være deres konstante nysgerrighed og eventyrlyst. De tager skoene med til de ting, som voksne aldrig gør - gennem skoven, sand, småsten, til klipper og højt over de grønne trækroner. I Footways sortiment finder du Kavat-sko til både børn, kvinder og mænd. Du kan vælge og vrage mellem flere smarte modeller.

Posts about Kavat
E
Ellen -
K
Karen -
Show more posts
Husum Xc Black
UDSALG
Bodås EP Black
Lotta EP Black
UDSALG
Lugnvik Ep Black
UDSALG
Lugnvik EP Black
UDSALG
Bodås Xc Black
UDSALG
UDSALG
Hylte Ep Black
UDSALG
Lervik Xc Black
Nyland Tx Blue
UDSALG
Husum Ep Bordeaux
UDSALG
Ramsö EP Black
UDSALG
Bodås Xc Bordeaux
UDSALG
Nyland Tx Grey
UDSALG
Rindö EP Black
UDSALG
Ramsö Ep Natur
UDSALG
Axamo EP Black
UDSALG
Hagfors Ep Black
UDSALG
Vika EP Black
UDSALG
Nolvik Ep Black
UDSALG
Brändås Ep Blue
UDSALG
Husum Xc Bordeaux
UDSALG
Långvik EP Black
UDSALG
Axamo EP Natur
Ramsö Ep Nude
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

53 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK