Keds, Sko

23 resultater

Afslappede sneakers til en hver lejlighed

Søger du et par traditionelle men smarte og praktiske sneakers til hverdag eller fest, sommer eller vinter? Så undersøg vores sortiment af traditionelle amerikanske Keds sko

Klassiske amerikanske sneakers

Keds er et traditionelt amerikansk skomærke med speciale i lærredssko og sneakers. Keds har produceret sko siden 1916, og har især haft stor succes med at producere afslappede sko til kvinder. I dag fås Keds sko til kvinder, mænd og børn. Keds har i mange år haft stor succes med deres såkaldte Keds Custom Studio, hvor de har givet deres kunder mulighed for at designe deres egne sko. Keds er et afslappet og kreativt skomærke. Keds har med mærket Keds Green desuden sat fokus på bæredygtighed. Keds Greens produceres af økonomisk bomuld ligesom der i produktionen er fokus på ikke kemiske farvestoffer, nikkelfri spænder samt en høj grad af genbrug til produktion af gummisåler

Afslappede Keds sko til en hver lejlighed

Keds sneakers er de perfekte sko til en afslappet stil. Keds er især kendte for deres traditionelle hvide kanvas sneakers, der passer perfekt til et par jeans, en sømandstrøje og en gåtur på havnen en dejlig forårsaften. Keds findes dog i mange farver og varianter og fungerer rigtig godt som hverdags-, skole- og fritidssko - ja selv som festsko. Med lanceringen af sin serie af glitter sneakers får du med Keds nemlig de perfekte sneakers dansesko. Den bløde gummisål gør skoen behagelig at have på både inde og ude. Til den kolde tid på året fås nu også de lune Keds boots med foer.

Kanvas top med gummisål

Keds traditionelle sneakers er lavet af en god kraftig og åndbar kvalitets bomuld. Keds fås nu også i en mere festlig model, nemlig Keds glitter sneakers, hvor det øverste kanvasslag er dækket af glitter og de traditionelle snørebånd erstattet af silkebånd. Keds glitter sneakers har en flød fleksibel bomuldsforing. Keds boots til vinterbrug er foret med kunstskind og på ydersiden lavet af vandtæt nylon, der er lette at holde rene og pæn med en våd klud. Alle Keds sko og støvler har bløde gummisåler, der nemt kan tørres over med en fugtig klud. Om nødvendigt kan skoende desuden børsten og skyldes under rindende vand og lufttørres.

Keds sko online hos Footway

Køb Keds sko hos Footway. Footway sælger et breds sortiment af Keds sko til både sommer og vinter, hverdag og fest. Footway sælger desuden Keds sko til både kvinder og mænd. Footway sælger Keds sko til gode priser med prisgaranti. Men mindst lige så vigtigt, så lover vi hurtig levering og god service. Keds sælges med fri fragt og mulighed for fri returnering ved fejlkøb. Og husk at returneringsretten hos Footway er udvidet til 180 dage.

Side 1 af 1

23 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK