Keen Sko Online

233 resultater

Keen - perfekt valg til motion og mode

Keens sko er innovative sko med et behageligt touch, der sidder som støbt til foden. Kerneværdien for Keen er at designe sko, der beskytter foden og er modstandsdygtige over for vejr og vind ved enhver form for aktivitet. Når du køber et par Keen-sko, får du et par sko i naturlige materialer, mens skoæskerne er fremstillet af genbrugspapir. 

Keen til den aktive

Keens sko er valget til mænd og kvinder, der elsker at holde sig i gang, hvad enten det gælder motion eller friluftsaktiviteter. Filosofien for Keen er, at sport er livet. Det gælder både lange vandreruter, campingture og alverdens andre motionsformer. Takket være det ergonomiske design får man et par sko, der gør det til en fornøjelse at motionere. Det følges op af smarte detaljer og stærke farvevalg, for et ergonomisk design behøver bestemt ikke være kedeligt. Det giver en fantastisk kollektion, der også passer til andet end blot træning.

Et bredt sortiment fra Keen

Når man kigger på sortimentet fra Keen, er det super bredt. Her kan du f.eks. finde dine nye vandrestøvler til de hårde terræner eller luftige ballerinasko til en bytur med veninderne. Der er kort sagt noget for alle, hvad enten du er en indbidt sportsfanatiker eller det afslappede bymenneske, der bare elsker en cool sko med et godt design.

Keen online på Footway

Keen er naturligvis også repræsenteret i Footway-sortimentet. Kig ind i skosamlingen og tjek, hvad du står og mangler. Det kunne muligvis være et par smarte sandaler eller ballerinasko, der fører dig sikkert ind i sommeren. Hos os får du et velassorteret udvalg med gratis fragt og retur. Husk også, at vi tilbyder dig 180 dages åbent køb, og vores kundeserviceteam står på tæer for at besvare netop dine spørgsmål.

Posts about Keen
M
Merete -
L
lena kristensen -
Show more posts
Newport Bison
UDSALG
Austin Black
UDSALG
Side 1 af 4

233 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK