KG by Kurt Geiger, Sko

16 resultater

KG by Kurt Geiger-sko holder den høje kvalitet

Fra feminine sko med hæl i pink til seje støvler i ægte ruskind. Det er nogle af ingredienserne i KG Kurt Geigers sortiment, der har sko til alle. I sortimentet finder du givetvis flere par sko, der appellerer til din personlige stil. KG by Kurt Geiger fremstiller og designer stilfulde, trendy og kvalitative sko til både den modebevidste mand og kvinde.

KG by Kurt Geiger - sko direkte fra Londons storbypuls

KG by Kurt Geiger er et Londonbaseret firma, som blev grundlagt tilbage i 1963. Gennem alle årene har brandet konstant udviklet sig til at passe til det moderne individ. Med gode materialer som læder tilbyder KG by Kurt Geiger sko, der ikke kun er flotte, men også byder på en fantastisk kvalitet og funktion.

KG by Kurt Geiger sko - stiltips og pleje

KG by Kurt Geiger producerer fantastiske skokreationer i ægte læder, et levende materiale. For at holde dine flotte sko i god stand er det godt at vaske og smøre skoene med passende skoplejemidler. KG by Kurt Geiger passer til mange forskellige menneskers stilarter og masser af outfits.

KG by Kurt Geiger-sko online på Footway

Tid til nye sko? Hos os på Footway finder du et velassorteret sortiment af KG by Kurt Geigers sko i mange forskellige modeller. Når du handler med os, tilbyder vi altid gratis forsendelse, gratis returret og 180 dages åbent køb. Som at shoppe i en fysisk butik, men blot meget bedre.

Side 1 af 1

16 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK