Knowledge Cotton Apparel Sko Online

1 resultater

Knowledge Cotton Apparel - til manden, der elsker mode

Her får du et indblik i de stilfulde herresko fra brandet Knowledge Cotton Apparel, der samtidig stjæler mange blikke grundet deres yderst flotte look. Lad os ej heller glemme at nævne, at der er kælet for komforten, så dine fødder nærmest kan forvente en spaoplevelse, når du går rundt på arbejdspladsen eller danser lystigt rundt på dansegulvet.

Knowledge Cotton Apparel - et pæredansk brand

Trods det noget internationale navn er Knowledge Cotton Apparel en pæredansk virksomhed, der så dagens lys tilbage i 1969. Det betyder, at brandet kommer med en stor ekspertise, hvorfor du trygt kan stole på kvaliteten i et par sko fra Knowledge Cotton Apparel. Der er tale om et skandinavisk og yderst rent design.

Knowledge Cotton Apparel - med holdbare materialer

Sko fra Knowledge Cotton Apparel er fremstillet i yderst holdbare materialer, såsom økologisk bomuld og læder. Eftersom hovedparten af skoene er produceret i netop økologisk bomuld, kan det varmt anbefales, at man udelukkende benytter skoene i tørt vejr. Herudover behøver du ikke tage særlige hensyn til skoplejen. Sko fra Knowledge Cotton Apparel fungerer til en række beklædningsgenstande, såsom jakkesæt, jeans eller et par helt afslappede sommershorts eller chinos.

Knowledge Cotton Apparel-sko online på Footway

Når du vælger at købe sko fra Knowledge Cotton Apparel hos Footway, tager du også hånd om miljøet grundet de bevidste materialevalg. Her på Footway er vi ret stolte af vores store udvalg af Knowledge Cotton Apparel-sko til den modebevidste mand. Hos Footway får du i øvrigt altid gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK