Konrad Sko Online

0 resultater

Konrad-sko - håndlavede designersko

Hvis du leder efter et par stilfulde herresko, der holder en høj kvalitet, er fremstillet af de bedste materialer og også er behagelige, behøver du ikke lede meget længere. Konrad tilbyder fantastiske herresko i ægte læder. Alle sko er håndlavede og findes i mange forskellige modeller og farver.

Historien om Konrads sko

Konrad er et firma, hvis historie går langt tilbage, faktisk helt tilbage til 1907. Den familieejede virksomhed blev grundlagt i Tyskland og har gennem årene undergået mange ændringer. Men én ting har altid været det samme - kvaliteten. Skoene er håndlavede af det bedste læder og har siden opstarten haft et både stilfuldt og tidløst design.

Konrad - både til habitbukser og jeans

Håndlavede lædersko i et stilfuldt design kan du bære både til et par flotte habitbukser eller chinos. Men hvis du helt enkelt ønsker at klæde dig lidt ekstra pænt til hverdag, kan du også kombinere dine Konrad sneakers og sko med dine yndlingsjeans. Brug de passende skoplejemidler til ruskindet og læderet på skoene, så disse holder sig pæne. Kvalitetssko fortjener al den kærlighed, de kan få.

Konrad-sko online på Footway

Du behøver ikke at gå langt for at få fat i et par håndlavede lædersko fra Konrad. Team Footway har samlet et godt sortiment til alle jer trendy mænd. Med gratis forsendelse, fri retur og 180 dages åbent køb får du mange fordele i forhold til de fysiske butikker. Find dit yndlingspar allerede i dag!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×