Kraftige støvler

2 resultater

Boss - Hugo Boss - en rigtig klassiker

Hugo Boss er synonymt med en høj stilfaktor, klassisk skræddersyet tøj, kvalitetssko og lædervarer. Med lanceringen af kollektionen Boss Orange og Boss Green sikrer mærket, at de dækker markedet på en måde, så alle vil finde noget, der appellerer til dem. Med et par sko fra Hugo Boss vil du altid føle dig helt rigtig klædt på, uanset hvor du er.

Boss - tysk kvalitet

Hugo Boss, eller bare Boss, som mærket oftest kaldes, er et tysk mærke, der fremstiller premiumtøj og sko m.m. Virksomheden blev grundlagt i år 1924 af Hugo Boss, og hovedkvarteret ligger i Metzingen, Tyskland, hvor det hele begyndte. Under Anden Verdenskrig lavede man tøj på fabrikken, men også uniformer til de tyske soldater. De første jakkesæt, som firmaet nok er bedst kendt for, blev skabt i 1950'erne, da virksomheden allerede havde 128 ansatte. I dag er virksomheden et premiumbrand, hvis tøj, sko og tilbehør kan findes i high street butikker verden over med kollektioner til mænd, kvinder og børn. Hugo Boss er tilgængelig i 110 lande og er en del af CWF-koncernen sammen med kendte mærker som Marc Jacobs og Burberry.

Førsteklasses mode med Boss-sko

Mærket Hugo Boss omfatter blandt andet kollektionerne Boss, Boss Orange og Boss Green. Samtlige kollektioner finder du hos os på Footway. Mærkerne tilbyder klassiske og stilfulde sko, der forbedrer din modegrad væsentligt. Hugo Boss sikrer, at du er velklædt i deres sko, og at komforten vil være lige så høj som modeniveauet. Boss begyndte først at producere sko i 2004, men siden da har ekspansionen været temmelig markant. Med højkvalitets lædersko og -produkter har mærket formået at udfylde det tomrum, der eksisterede på det daværende marked, og det er sket på en stilfuld måde. Boss Orange kom til i 1999. Mærket omfatter de mere afslappede sko, der kan bruges til hverdag. Boss Orange giver en yngre og mere afslappet stil, der passer dig, der ønsker at være så elegant som muligt, selv i fritiden. Boss Golf har gennemgået en navneændring og hedder nu Boss Green. Med funktionelle materialer og modetænkning, der er synonymt med Boss, bliver der skabt dagligdagssko med et sporty twist. Resultatet er en moderne kollektion med stærke farver og en kraftfuld, personlig stil.

Boss online på Footway

Hos os på Footway vil du finde flere hundrede forskellige skomodeller fra Hugo Boss. Sko til hverdag eller mere formelle lejligheder er klar i vores store udvalg. Når du køber dine Hugo Boss-sko online, er du garanteret en hurtig levering, så du kan begive dig ud i dine nye Hugo Boss-sko så hurtigt som muligt! Selvfølgelig med gratis forsendelse og gratis returret.

Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK