L.A.M.B, Sko

8 resultater

L.A.M.B-sko til popstjerner

Gwen Stefani er en verdensberømt popsanger. Måske kender du hende fra bandet No Doubt eller fra hendes succesrige solokarriere. Måske har du også lagt mærke til hendes ret unikke, chikke og trendy stil. Tænk, hvis hun havde designet sko... Du behøver ikke drømme længere. Her finder du de seje højhælede sko, som stjernen selv har designet. Stilen er moderne, chik og samtidig lidt rocket. Find dine favoritter allerede i dag og klæd dig som Gwen!

L.A.M.B - med masser af personlighed

L.A.M.B står for Love Angel Music Baby og er som sagt blev etableret af popstjernen Gwen Stefani. Brandet har nu over 10 år på bagen og er mere populært end nogensinde. Det, som virkelig adskiller L.A.M.B fra andre mærker, er den utroligt personlige stil. Skoene er et fantastisk mix af det rockede, chikke og trendy tilsat en stor portion personlighed.

L.A.M.B-sko i skind og ruskind

L.A.M.B-skoene kan du få i mange lækre modeller. Materialet, som anvendes ved produktionen, er ægte skind og ruskind. Tag derfor hånd om dine L.A.M.B-sko på bedste måde ved at børste dem af og smøre dem ind med gode plejeprodukter. L.A.M.B-sko passer godt til festtøjet, men bestemt også til jeans.

L.A.M.B-sko online på Footway

Du er den fødte superstjerne! Klæd dig som den stjerne, du er, i lækre L.A.M.B-sko. Hos os på Footway kan du vælge blandt mange lækre og unikke skomodeller, og vi tilbyder som altid fri fragt. Hvis du behøver at bytte noget, er der ingen grund til bekymring. Hos Footway får du fri retur, og du har altid 180 dages åbent køb.

Hide
UDSALG
Dotty
UDSALG
Havana
UDSALG
Hoku
UDSALG
Iva
UDSALG
Dove
UDSALG
Nyheder
Hoku
UDSALG
Dove
UDSALG
Havana
UDSALG
Hide
UDSALG
Iva
UDSALG
Dotty
UDSALG
Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK