Lacrosse Sko Online

24 resultater

Lacrosse sko er praktiske sko

Lacrosse sko er til dig, der går op i komfort og kvalitet før udseende. Med disse sko er du sikker på at få noget, der holder.

Over 100 års erfaring

Lacrosse sko er en del af brandet Lacrosse, der blev grundlagt helt tilbage i 1897 i byen Wisconsin, der ligger i USA. I dag er virksomheden især kendt for at producere fodtøj, som bliver solgt til hele verden. Varemærket er kendt for at lave produkter, som lever op til de allerhøjeste standarder, så du kan få noget ordenligt at tage på fødderne. I dag har brandet opnået en status som et af de firmaer, der er de bedste på markedet, hvad angår sko til sport, ekstremsport og lignende. Med over 100 års erfaring ved denne virksomhed, hvad de laver, så du kan få det bedste til fødderne.

Effektive Lacrosse sko

Sko fra Lacrosse er til dig, der skal lave nogle praktiske ting eller generelt går mere op i kvalitet og komfort fremfor, hvordan dine sko ser ud. I vores sortiment fører vi rigtig mange gummistøvler, Lacrosse herre støvler og selvfølgelig også Lacrosse boots. Dette fodtøj går super godt til nærmest alt slags tøj - selvfølgelig ikke til jakkesæt, kjoler og ligende. Dog går skoene rigtig godt til jeans, regnbukser og den slags mere praktisk tøj. Igen er der mest af alt fokus på, at skoene har en funktion - fx skal gummistøvlerne kunne holde dine fødder tørre. Så enkelt er det med Lacrosse.

Pas på dine støvler

Lacrosse sko er måske nogle af de sko, der er lettest at holde rene og pæne. I brandets sko finder du materialer såsom gummi, tekstil og bomuld. Alle disse materialer behøver kun at blive vasket i ny og næ. Husker du at vaske dine støvler og sko, så er du sikker på at få glæde af dem i rigtig mange år. Og det er da dejligt at have et par gummistøvler, som man kan stole på, holder vandet ude, når man bor i regnfulde Danmark. Så pas godt på dine støvler, og vask dem - så behøver du ikke købe nye hver år.

Lacrosse sko online hos Footway

Støvler fra Lacrosse er af høj kvalitet og er prismæssigt helt fornuftigt. Hos Footway finder du et bredt udvalg, som du kan få leveret hurtigt og helt uden ekstra omkostninger. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, så fortvivl ej. Når du handler hos os, har du hele 180 dages åbent køb, og du har selvfølgelig fri fragt og retur.

"

Posts about Lacrosse
S
Susanne Broeng Hansen -
B
Bente Pedersen Hinzmann -
Show more posts
Side 1 af 1

24 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK