Lakai Sko Online

0 resultater

Lakai-sko med en super stødabsorbering

Lever du på brættet og elsker streetmode? I så fald kommer du til at elske dine nye sko fra Lakai. Skoene er designet med en enestående sål, som giver dig et optimalt greb. Desuden har Lakai-skoene en ret speciel bund, som giver dig en super stødabsorbering. Vælg blandt mange lækre farver og modeller og find dine nye favoritter fra Lakai allerede i dag.

Lakai-sko til skateren

Lakai består af et slæng af fyre, som har en stor passion for skating. Det, som virkelig adskiller Lakai fra andre varmemærker, er teknikken og materialevalget. Med en særskilt form på sålen, rigtig godt gummi og et sejt og praktisk design bliver Lakais sko et ultimativt valg for skateren.

Lakai-sko i tekstil og ruskind

I sortimentet af Lakai-sko kan du vælge blandt både tekstil- og ruskindssko. Skind og ruskind kan hurtigt opfriskes med gode plejeprodukter. Husk blot at bruge de rigtige af slagsen - dem, der passer til det givne materiale. Et par seje Lakai-sko kan du både bære, når du skater, og når det er tid til en familiemiddag. Skoenes afslappede og seje design gør sig vel med alt fra jeans til habitbukser.

Lakai-sko online på Footway

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at skate med et par fede Lakai-sko. Hos os på Footway kan du vælge blandt flere seje og behagelige modeller. Vi betaler både fragten og eventuelle returomkostninger, og hos os får du altid 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×