Lavoro Sko Online

0 resultater

Lavoro-sko til arbejdet

Beskyt dine fødder mod diverse genstande ved hjælp af et par yderst behagelige Lavoro-sko. Disse sikkerhedssko er fremragende til mange arbejdspladser. Med godt materiale, sømbeskyttelse og ydersko af ægte portugisisk læder kan du stole på kvaliteten. Vælg mellem lave sko, støvler med et højere skaft og pænere sneakers fra Lavoro.

Lavoro med avancerede teknologier

Lavoro er et velkendt skofirma fra Portugal. Mest berømt er de for de avancerede teknologier i skoene, såsom Air pump-indersål og Thisulate. Desuden fremstilles Lavoros sko af et kompostmateriale, hvorfor de med andre ord er ganske økovenlige! Portugal er kendt for kvalitetslæder, og Lavoro-skoene er ingen undtagelse.

Lavoro sikkerhedssko, der holder

Du kan bære et par skønne Lavoro sikkerhedssko hver dag, år efter år. Kvaliteten er fantastisk, og skoene holder både pasformen og designet ganske optimalt i lang tid. Med en behagelig og absorberende sål samt en kraftig gummisål får du et optimalt greb, selv på de glatte overflader.

Dine Lavoro-sko venter på Footway.dk

Pas på dine fødder og forkæl dig selv med et par Lavoro beskyttelsessko af højeste kvalitet. Footways dedikerede medarbejderstab har bestilt flere forskellige modeller hjem, så vi kan hjælpe dig med at finde et par, der passer til netop dit erhverv. Som sædvanlig får du gratis forsendelse, fri retur og hele 180 dages åbent køb, når du handler hos os.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK