Le Chameau Sko Online

0 resultater

Franske støvler med fokus på kvalitet

Le Chameau har i 80 år været en af de mest kendte gummistøvle-producenter verden over. Du kan kende et par Le Chameau sko på de klassiske, stilrene designs i forskellige farver.

Fransk håndværk og erfaring

Le Chameau sko blev til i 1927, og det gør det til en af de ældste producenter af gummistøvler i verden. Det er nemlig den produktion, der startede virksomheden, og de har lige siden begyndelsen været mest kendt for deres håndlavede gummistøvler. Det hele startede i Cherbourg, der ligger på Carentan-halvøen i Nord-Frankrig, med Claude Chamot. Hans omgangskreds bestod blandt andet af mange landmænd, og han hørte dem tit beklage sig over deres sko, der ikke kunne holde vandet ude. Det fik ham til selv at fremstille gummistøvler, og gav dem til sine venner. Ordet spredte sig, og skoenes popularitet steg drastisk. Skoene fremstilles stadig i Frankrig den dag i dag, men produktionen blev flyttet til Cherbourg til Chateauvillain, hvor den unikke baggrund for brandet kombineres med erfaring og stræben efter de bedste sko.

Leder du efter nogle Le Chameau sko?

Både kvinder og mænd kan finde sko fra dette franske mærke. Med et par Le Chameau herre støvler vil du komme igennem en regnvejrsdag så let som ingenting, og samtidig se stilet ud. De går godt til praktisk, udendørs arbejde hvor du gerne vil stå fast og sikre dig at du ikke får vand i fødderne. Det er nemlig denne hårdførhed og vandtæthed som kendetegner Le Chameau boots. Hvad kan du bruge dem til? Det bestemmer du helt selv. Brug dem i hverdagen på en regnvejrsdag for at undgå våde fødder, eller når du skal være aktiv udendørs uanset vejret. Skoene går godt til jeans, khakis og leggings. De er lavet i naturlig gummi og formet således at de vil smyge sig om dine ben.

Tag dig af dine sko

Le Chameau sko fremstilles i mange forskellige materialer til de forskellige sæsoner og designs. Når du har fundet en sko, du virkelig godt kan lide, er du så en anelse bekymret for hvor længe den holder sig pæn? Der er heldigvis meget du kan gøre, nemt og hurtigt, for at holde dine sko pæne. Le Chameau anbefaler at du renser skoene med en børste og vand, og intet andet. Når de er renset bør de lufttørres, og ikke ved varme såsom en radiator eller ildsted. Til sko med lynlås kan du også forlænge levetiden ved altid at lyne lynlåsen op, når skoen ikke er i brug. Det farligste for lynlåse er nemlig skidt og møg, der kan gøre den besværlig at bruge.

Find Le Chameau sko online hos Footway

Find Le Chameau dame gummistøvler og mange andre sko fra mærket her hos Footway. Vi går op i, at du får den bedste oplevelse når du shopper hos os. Derfor sørger vi for hurtig levering med fri fragt og også fri retur, skulle skoene ikke passe helt perfekt. Som kunde hos os får du 180 dages åbent køb, så du har tid til at beslutte dig, eller kan købe skoene som gave god tid i forvejen.

Posts about Le Chameau
lise hougaard -
S
Susanne Dybbroe -
Show more posts
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK