Le Coq Sportif Sko Online

74 resultater

Le Coq Sportif sko betyder erfaring

Le Coq Sportif sko har mere end 130 års erfaring på bagen, hvad angår at lave sko med et sporty look. Til deres 130 års jubilæum var brandet endda leverandør til Tour de France, verdens største cykelløb

Brandet med hanen

Tilbage i 1882 blev modehuset Camuset grundlagt af trikotagehandleren Emile Camuset. Udgangspunktet for virksomheden var at klare sig på på Emiles kærlighed til sport, opfindsomhed, og viden om sport generelt, og ikke mindst hans måde at skabe innovative produkter, der var perfekte for sportsudøvere, når de skulle konkurrere. Det nærmest legendariske logo, hanen, kunne man sidenhen se på mange sportsudøveres bryst - så populært blev brandet. I 2012 var brandet eksempelvis storleverandør til verdens største cykelløb, Tour de France. Dette var de fordi brandet er godt, men også i anledningen af mærkets 130 års jubilæum. I dag kan du få super lækre Le Coq Sportif sko lige her hos Footway.

Le Coq Sportif sko er sporty

Siger man Le Coq Sportif, så siger man også sport. Så enkelt er det. Virksomheden har lige siden, den så dagens lys, gjort et stort stykke arbejde for at blive sidestillet med sport. Dette ser man også den dag i dag. Vi fører blandt andet de super sporty Le Coq Sportif sneakers, der går til både løse jeans og joggingbukser. Med disse sko får dit look et ekstra nøk op ad på sporty-skalaen. Derudover fører vi også Le Coq Sportif flip flops, så du kan beholde dit sporty look om sommeren. Disse går godt til et par badeshorts eller blot helt almindelige shorts.

Holder til lidt af hvert

Le Coq Sportif sko skal kunne holde til lidt af hvert, da de har satset på at være sporty. Derfor finder du kun sko, der er lavet i de bedste materialer. I vores sortiment finder du blandt andet sko, der er lavet af materialer som læder, gummi, ruskind, tekstil og syntetisk. Ens for næsten alle disse materialer er at du blot behøver vakse dem i ny og næ. Dog skal du, hvis du har købt sko i læder, huske at imprægnere dine sko, inden du tager dem i brug første gang. Husker du at pleje dine sko, så vil du have glæde af dem i mange år.

Le Coq Sportif sko online hos Footway

Le Coq Sportif vinterstøvler er blot en af de mange produkter, vi fører hos Footway. Ens for alle vores sko er du, hvis du bestiller dem hos os, så får du dem altid hurtigt og gratis leveret. Hvis skoene desværre ikke lever op til dine forventninger, så benyt dig af dit 180 dages åbent køb, hvor du kan returnere varen kvit og frit.

Posts about Le Coq Sportif
M
Morten -
Show more posts
Side 1 af 2

74 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK