Leaf Sko Online

91 resultater

Leaf Shoes – farvel til kedelige, funktionelle sko!

Under parolen ”Anti Boredom Footway” har svenske Leaf Shoes markeret sig som en af de vigtigste aktører på det internationale skomarked i mere end 50 år. Kærligheden til sko er altoverskyggende i virksomhedens designfilosofi, hvor det handler om at tilbyde kunderne funktionelle sko med et herligt designudtryk. Hvorfor udelukkende satse på det nødvendige islæt? Brandet lægger desuden stor vægt på at gøre alting selv i produktionen, så det endelige produkt både bliver miljørigtigt og kvalitetsbevidst. Leaf satser endvidere på sko, der er forsynet med vandtætte membraner, er gennemtestede og er klar til at modstå de skandinaviske vejrforhold.

Leaf og den høje produktionsstandard

Leaf har valgt at etablere deres eget laboratorium til produktionen af de utallige sko, der hvert år bestilles af kunder verden over. Her sikres det, at produktionen lever op til de grønne teknologier og ønsket om at producere vandtætte og åndbare sko. Leaf gør bl.a. brug af standarder som SuperCoat ITC, der er konstrueret i flere lag og bl.a. indeholder en vandtæt membran samt foring og en isolerende sål. Desuden produceres Leaf-skoene ud fra standarden SATRA TM77, der giver dig mindst 15.000 tørre skridt i de våde skandinaviske forhold.

Leaf og plejetips

Hos Footway forhandler vi flere forskellige modeller af Leaf-skoene. Du kan f.eks. finde Leaf børnesko og Leaf boots, der fås i praktiske farver, men stadig med smarte detaljer såsom guldfarvede snørebånd. Du kan også vælge den frosthvide boot, der virkelig skiller sig positivt ud i mængden af sorte jakker og støvler, når du bevæger dig ud i byen ved vintertide. Et par smarte sko fra Footway fortjener en kærlig tanke, inden du bevæger dig ud i regn og rusk. Læderdelene kan f.eks. renses med de respektive plejeprodukter til læder, ligesom du bør satse på at imprægnere skoene, så du giver de forskellige produktionsstandarder de bedste arbejdsbetingelser.

Footway, Leaf og fri fragt

Måske står du og mangler børnenes nye efterårssko eller et par lækre boots til vinterferien. Her hos Footway disker vi op med hele 600 mærker, der gør alt for at imponere dig – og Leaf er en af kandidaterne. Hvis du er interesseret i at købe et par Leaf-sko, så giver Footway dig både fri fragt, fri retur og hele 180 dage til at overveje købet! Vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger nærmere på vores næsten 30.000 sko allerede her og nu, så du ikke spilder tiden.

Posts about Leaf
C
christina andersen -
Show more posts
Nolvik Navy
Esbo Navy
Jaren Black
SALE
Runn Navy
SALE
Esbo Black
SALE
Dyvik Jr Navy
FEW LEFT
Hamar Pink
Enan Black
SALE
Vejen Navy
SALE
Askim Pink
SALE
Kaby Navy
SALE
Kaby Pink
SALE
Esbo Pink
SALE
Alta Blue
FEW LEFT
Umes Navy
FEW LEFT
Glan Khaki
SALE
Salo Light Pink
FEW LEFT
Frostby Black
FEW LEFT
Cabra High Black
FEW LEFT
Jaren Navy
FEW LEFT
Vara Navy/Pink
FEW LEFT
Satter Black
NEWS
Tuna Black
NEWS
Haparanda Navy
NEWS
Kajana Black
NEWS
Aspan Navy/pink
NEWS
Side 1 af 2

91 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK