Sko

136 resultater

Lipsy-sko løfter dig

Der er altså noget helt særligt ved sko med en hæl. Disse flotte, sensuelle og trendy sko gør dig højere og giver hele outfittet et mere moderne og fuldendt look. Ud over sko med hæl tilbyder Lipsy dig sneakers i forskelligartede designs. Find derfor et par sko, der appellerer til netop din stilsans. Vælg mellem mange farver og mønstre og lad dig løfte af det velkendte Lipsy-design!

Komfortable og trendy Lipsy-sko

Lipsy er et britisk firma, der er kendt i mange lande for det trendy design og den store komfort. Lipsys sko er designet til den moderne og ungdommelige kvinde, der altid er først med de nyeste trends. Virksomheden er baseret i London, den store modemetropol. En tur gennem Londons gader - og du spotter snart den herlige og løsslupne skomode, der gør altid lidt sjovere. Nu kan du få en bid af London - blot ved at bestille dine sko over nettet.

Lipsy - perfekt til en aften ude i byen

Med et par smarte Lipsy-sko er du klar til både en vild aften i byen med vennerne, men også til en ganske afslappende dag, måske med lidt shopping. Går du efter festlooket, så kombinér dine nye sko med en stram kjole eller måske et par jeans med høj talje, der omfavner 70'er-stilen. Lipsys sko er fremstillet af forskellige materialer, såsom satin, syntetisk læder og holdbart stof. Det er bedst at efterlade dine Lipsy-sko hjemme, når regnen vælter ned.

Køb dine Lipsy-sko på Footway

Klæd dig moderigtigt med Lipsys skoudvalg! Hos Footway har vi bestilt mange forskellige sko med hæle hjem, både de ensfarvede og mønstrede. Vi sender altid de forskellige ordrer så hurtigt, vi kan. Som en del af vores faste service giver vi dig fri fragt, gratis retur og hele 180 dages åbent køb.

Leoio Black1000
FEW LEFT
Alaris Multi
NEWS
Ronja Cognac
NEWS
Ronja Black
NEWS
Revel Brown6000
FEW LEFT
19U1802 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
1916701s Dark Blue
FEW LEFT
1914321 Dark Brown
FEW LEFT
Abramo Cognac6300
FEW LEFT
Jacomo Cognac
FEW LEFT
19T5501 Black
FEW LEFT
Lake Light Grey
FEW LEFT
06F6854 Black
FEW LEFT
Beatrix
FEW LEFT
Neria Black
NEWS
Side 1 af 3

136 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK