Lloyd Sko Online

169 resultater

Lloyd sko er bare lækre

Lloyd sko er til dig, der godt kunne tænke dig en eksklusiv vare, der skiller sig ud fra mængden. Med disse sko får du tysk kvalitet til gode priser.

Tysk kvalitet siden 1888

Lloyd sko har produceret herre- og damesko siden 1888. Lige siden brandet så dagens lys, var der to vigtige ingredienser, når der skulle fremstilles sko: lidenskab og høj faglig kunnen. Dette er stadig to dyder, som brandet arbejder ud fra den dag i dag. Tilbage i 1888 blev virksomheden grundlagt i den tyske by Bremen og hed dengang H.F. Meyer Schuhfabrik. Siden 1942 har hovedsædet været i byen Sulingen, som ligger i den tyske delstat Niedersaschsen. Navnet Lloyd kom først til i 20'erne, men det ændrede ikke på virksomhedens måde at arbejde på: Tysk arbejdsomhed og seriøsitet. Dette ses stadig.

Lloyd sko er eksklusive sko

Lloyd sko er til dig, der gerne vil vise dig frem. Lloyd er virkelig et eksklusivt brand, der viser, at man har styr på sin stil. Du finder blandt andet super lækre Lloyd herre sko, som passer super godt til fx et par stramme jeans, en skjorte og en fed blazer. Du kan også sagtens skifte dine jeans ud med et par lækre chinos - dette virker også. I sortimentet finder du også Lloyd dame sko, som viser høj klasse og er super stilrene. Også her vil en skjorte og måske en nederdel passe super fedt til. Kun fantasien sætter grænser.

Hav dine sko i mange år

Lloyd sko er en eksklusiv vare. Derfor er det rart at have dem i mange år. Du kan selv gøre dit for, at skoene holder længere. Der skal ikke så meget til, for Lloyd har gjort forarbejdet og produceret skoene i gode materialer som ruskind, gummi, kanvas, tekstil og læder. For at holde dine sko pæne og rene er det vigtigt at huske at vaske dem i ny og næ. Har du købt et par lædersko, skal du huske at imprægnere dem, inden de tages i brug. Så beholder de deres glinsende look og vil holde i markant længere tid.

Lloyd sko online hos Footway

Hos footway finder du et bredt udvalg af sko fra Lloyd, som snart kan blive dine - vi har nemlig hurtig og fri leverering på alle vores varer. I vores udvalg finder du blandt andet Lloyd blå sko. Lever de ikke op til dine forventninger, har du 180 dages åbent køb så du kan returnere varen kvit og frit. Det er let.

Posts about Lloyd
A
Anita Skøtt -
T
Torben Bennetzen -
Show more posts
Patron Black
NEWS
Diaz Tdm
SALE
Moreno Cigar
NEWS
Side 1 af 3

169 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK