adidas Originals, Sko

1 resultater

adidas retrokonge

Fra en af verdens største sko- og tøjmærker, adidas, kommer nu også en af de mest berømte modeller: Originals. adidas Originals er mærkets retrokonge, hvor det klassiske trekløver giver en nostalgi-fornemmelse.

Med rødder i sporten

Originals opstod i 90’erne, da adidas splittede mærket op i tre sektioner: Originals, Performance og Style Essentials. Originals knytter næven om retro, sport og streetkulturen, og man presser det bedste ud af alle tre elementer. Her finder du sko, der har rødder i sporten, heriblandt tennis. Stan Smith var en af verdens bedste tennisspillere i 1970'erne og lagde navn til den berømte skomodel af samme navn. Hos Footway fås Stan Smith-skoene i en skøn farve med prikker. Du kan også vælge basketsko - adidas sponsorerede bl.a. Kareem Abdul-Jabbar, der med sine 218 centimeter og et frygtindgydende Skyhook dominerede NBA i 70'erne og 80'erne. Hos os finder du flere basketball-modeller. Hvorfor ikke sætte fødderne i et par klassiske Originals Pro Play?

Sko til Pharrell og skate-professionelle

adidas ubestridte Originals- og sneakerkonge, adidas Superstar, har også sin oprindelse i basketballuniverset. Modellen blev lanceret i 1969 og blev straks en favorit. I dag findes modellen i flere fortolkninger, og for nylig blev der lanceret et designsamarbejde med blandt andre Pharrell Williams. Hos Footway finder du Superstar i et udvalg med smukke grå og sorte farver samt hvide modeller med et stænk af farve. Du kan naturligvis også få dem i flere andre modeller. Hvor hører sko mere hjemme end på boardet? Med behændige fødder og betagende ture på de stejle skråninger blev Mark Gonzalez et ikon for skateboarding, først i hjemmestaten Californien og siden i hele verden. Siden 2013 er "The Gonz" blevet en naturlig del af adidas, hvor Originals’ såler ofte sætter af på asfalten. Skoene rammer oftere jorden end hos løbere, og stilfulde sneakers krydret med løb kan nemt shine dit look op. Tjek Adistar Racer, hvis du ønsker en både let og stilfuld sneakermodel.

Har sat sit præg på popkulturen

Selvom adidas indledte sin rejse inden for sport, har det tyske mærke også cementeret sig inden for pop- og streetkulturen. Det bedste eksempel? Tramp takten til RUN DMC’s "My adidas", som blev lanceret i 1986. Sangen indførte begrebet "hiphop sneaker" og fik musikverden til at synge om adidas’ sportsbrand i årene frem. Kort sagt: Originals har ikke hentet sit udtryk fra sports- og streetkulturen, men efterlod et. Konceptet omkring Originals er blevet stærkt integreret i moden, og man har set alt fra Ben Stillers røde retrodragt i The Royal Tenenbaums til "The Gonz" styrtløb gennem Los Angeles gader og Kareems skyhooks med mere. Som RUN DMC sagde: ”We make a mean team, my adidas and me.”

Populære adidas sko

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK