Björn Borg Løbesko

6 resultater

Fokuspå alle sammenhænge

BjörnBorg blev grundlagt i slutningen af 1980’erne, og mærket står for innovativt ogkreativt design. Inspirationen til skoene er hentet fra sporten, men sammen meddesignet føles skoene både sofistikerede og trendy. Björn Borg fokuserer på at fremstillebekvemme sko, som kan bruges i alle sammenhænge.

 

Fantastiskundertøj

Det var i midten af 1990’erne, at mærket slog igennem, og navnet på en afSveriges største sportsmænd begyndte først og fremmest at rime på undertøj.Attituden var sprælsk, farverig og fuld af liv. Tidligere blev mærket i højgrad forbundet med stjernen Björn Borg, men i dag klarer mærket sig selv, ogmange forbinder Björn Borg med mode snarere end tennis. Det skyldes i høj gradet skarpt øje for trends, flot tøj og smarte sko samt en helt unikmarkedsidentitet.

 

Enaf Sveriges største

Vi vil dog under alle omstændigheder gerne fortælle lidt om Björn Borg, en afSveriges absolut største sportsmænd, der i sin storhedstid vandt hele elleveGrand Slam-titler; Fem gange Wimbledon, seks gange French Open. Han er blevetkåret som Sveriges største sportsmand op til flere gange og er i USA hyldet somden næststørste sportsmand efter Muhammad Ali. I dag trives Björn Borg godtuden for mediernes søgelys, men giver dog et interview i ny og næ. Målsætningenfor mærket Björn Borg er at henvende sig til de aktive og dem, som gerne viltage sig godt ud. Aktivitet og mode er ledetråden. Mærket ønsker at kombineresport, mode og aktivitet i søgningen efter at producere stilrene produkter, sompasser til hverdagen og til motionsbrug. I november 2014 satsede virksomheden imidlertidpå en ny retning: At sprede kærlighed til alle og stå op for alles ligeværd. Derblev bl.a. lavet reklameplakater, hvor to mænd kysser hinanden, hvilket skabte endel opmærksomhed i USA, både positiv og negativ. Virksomheden er aktiv i mangelande, og salget er størst i Holland, Danmark, Norge og hjemlandet Sverige. Pådet største marked, i Holland, findes der tusindvis af forhandlere.

 

Feelthe love


Hos Footway føler vi kærligheden fra Björn Borg. Vi har masser af fantastiskemodeller. De præges af et sporty fritidslook og fås både til herrer, damer ogbørn. Sortimentet består ikke kun af sneakers, men også tidløse sko og støvler.En af vores mest populære damesko er faktisk en vintersko, efterfulgt af et parlækre sneakers. På herresiden gælder det samme: Modellen Martin ligger helt itop, tæt forfulgt af sneakers-modellen Coltrane i de skønne efterårsfarver. HosFootway forhandler vi også børnesko fra Björn Borg, der er specialdesignet til delange dage udenfor, spækket med eventyr og aktivitet. Sammen med danske ogandre skandinaviske modemærker driver Björn Borg den skandinaviske mode fremad,endda med stormskridt. Helt fantastisk for vores kunder, da det afføder et vældaf smukke sko. Få fat i dine nye Björn Borg-sko hos Footway!

Side 1 af 1

6 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×