Polo Ralph Lauren, Sko

0 resultater

Få et klassisk, stilrent design med Polo Ralph Lauren-sko

Polo Ralph Lauren var Laurens første komplette og selvstændige herretøjslinje, som var inspireret af hans store interesse for sport. Allerede året efter lanceringen fik Ralph Lauren sin egen eksklusive afdeling i stormagasinet Bloomingdales - som den første designer nogensinde. Siden da er det kun gået fremad for virksomheden, som i dag hovedsageligt er kendt for netop den ikoniske poloshirt. I dag strækker tøjlinjen sig også til sko, og her på Footway.dk kan du finde et bredt udvalg af Polo Ralph Lauren-sko, som følger det stilrene, klassiske design, der har kendetegnet brandet siden slutningen af 1960’erne.

Hold dine Polo Ralph Lauren-sko rene og flotte

Polo Ralph Lauren-sko er primært designet til de lidt finere lejligheder, og det pæne, rene design betyder, at skoene kræver lidt ekstra opmærksomhed og pleje. Alle nye sko, tekstil såvel som læder, bør imprægneres med en passende spray, før de tages i brug. Ved pletter og snavs på lædersko kan du bruge en hårdt opvredet klud til at tørre dem af med. Lad ikke skoene blive for våde og undgå at bruge nogle former for rengøringsmidler. Efter rensningen kan du vedligeholde læderskoene med en skocreme i matchende farver, som smidiggør læderet. Lærredssko kan vaskes i hånden med vand og neutralt opvaskemiddel. Skrub og gnub grundigt med en børste og lad skoene tørre ude i solen – aldrig i tørretumbler, da de så mister faconen. Snørebånd kan vaskes med lignende farver i vaskemaskinen.

Stiltips til dine Polo Ralph Lauren-sko

Polo Ralph Laurens sko er til feinschmeckeren, der sætter en dyd i at klæde sig med stil. Brug en af de flotte, brune Chelsea-modeller med dit bedste, ensfarvede jakkesæt, så læderets farve virkelig kommer til sin ret. De tofarvede lærredssko er perfekte til de lidt mindre formelle lejligheder og klæder især et par shorts og en lys skjorte. Til kvinder indeholder kollektionen en lang række fine lærredssko og elegante stiletter og sandaler, der bæres flottest med en kortere kjole, der viser lidt ben.

Polo Ralph Lauren på Footway.dk

Du har med garanti bedre ting at bruge din tid på end at gå i butikker i timevis. Find dine nye, elegante Polo Ralph Lauren-sko her på Footway så let som ingenting ved at bruge det smarte filtreringssystem. Så sender vi dine nye sko afsted ganske gratis, og vi garanterer hurtig levering, så skoene er fremme inden for få dage. Har du spørgsmål eller problemer med bestillingen, er du mere en velkommen til at kontakte os – vi elsker at hjælpe!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK