Sofie Schnoor, Sko

0 resultater

Chic og selvsikker med Sofie Schnoor-sko på fødderne

Det danske modebrand Sofie Schnoor kommer fra designeren af samme navn. Sofie voksede op med kreative forældre i modebranchen og er fra barnsben flasket op med designprocesser, fabriksbesøg og modeshows. Derfor har hun fuldstændigt styr på, hvad godt design er, og det viser sig tydeligt i hendes egne tøj- og skokollektioner. På Footway.dk finder du et fint udvalg af Sofie Schnoor-sko – fodtøj med masser af attitude, der booster selvtilliden og kan få enhver kvinde til at føle sig rå og elegant på én og samme tid.

Pleje af dine Sofie Schnoor-sko

For alle dine Sofie Schnoor-sko gælder det, at du skal huske at imprægnere dem både, før de tages i brug, og løbende herefter. Skoene fra Sofie Schnoor er fremstillet af henholdsvis læder og ruskind. Læderskoene kan langt hen ad vejen holdes rene med en fugtig klud, som kan fjerne de fleste pletter. Når de er tørret af, kan du med fordel give skoen en passende skocreme, som gør læderet smidigt og forlænger levetiden. Har du fået pletter på et par ruskindssko, kan dette også oftest klares med en fugtig klud. Tilsæt eventuelt en smule hvid eddike og husk gerne at gnubbe hele skoen, så du undgår nuanceforskelle. Hvis ruskindet med tiden bliver glat og mister sit look, kan du giver skoen en tur med en ruskindsbørste. På den måde får du det rå look tilbage, som kendetegner Sofie Schnoors sko!

Stilfuld med Sofie Schnoor-sko

Skoene fra Sofie Schnoor er spækket med en attitude, som gør, at de kan anvendes til rigtig mange forskellige outfits. Hvorfor ikke omfavne designets selvsikkerhed og kombinere et par af de spidse, korte støvler med et par hullede jeans og en T-shirt med print? Mange af støvlerne er også perfekte til forårets og sommerens festivaler sammen med en løstsiddende, halvlang kjole og et hårbånd. Den funky, men elegante Boot Casing-støvle giver en fantastisk flot afslutning på en simpel buksedragt og gør det godt til finere sammenkomster og arrangementer.

Sofie Schnoor-sko på Footway.dk

På Footway.dk er vi vilde med Sofie Schnoors sko, der emmer af girlpower. Derfor har vi samlet et fint lille udvalg af modeller, der får dig til at stråle og giver masser af attitude! Find skoene ved at benytte vores nemme filtreringssystem og betal hurtigt i betalingsmodulet. Vi sørger for, at skoene når frem til dig inden for få dage, og fragten skal du ikke bekymre dig om – den er på huset! Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller problemer af nogen slags. Så gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK