Steve Madden, Sko

0 resultater

Smarte Steve Madden sko

Moderigtigt, farverigt, smart og med øje for detaljerne. Det får du med Steve Madden sko. Du kan finde dine Steve Madden drømmesko lige her hos Footway.

En yderst succesfuld skodesigner

Steve Madden sko er et populært amerikansk mærke, der blev grundlagt af designeren og forretningsmanden Steve Madden. Han har siden virksomhedens begyndelse i 1990 designet fodtøj til både kvinder, mænd og børn i alle aldre, omend nogle nok vil mene, at det henvender sig mere til det lidt yngre publikum. Mærket har oplevet stor succes, og det bliver i dag solgt verden over i skobutikker og de førende amerikanske stormagasiner såsom blandt andet Macy's og Nordstrom. Noget andet end i starten, hvor Steve Madden måtte sælge sit designede fodtøj til kunder fra sin bil. Det er om noget ""The American Dream"".

Steve Madden sko

Du har sikkert hørt om det populære amerikanske mærke Steve Madden. Hvis ikke så kig endelig videre, for nu er det også kommet til Danmark, og du bliver med garanti begejstret. Steve Madden designer sko til alle aldre og både damer og herrer. Du kan blandt andet få dig et par Steve Madden wedges, ballerinaer, Steve Madden pumps og støvler. Alt sammen i forskellige farver, lige fra panglilla til dæmpet grå, og altid med fine detaljer, så der er er noget for enhver og til enhver lejlighed. Sæt det sammen med lige, hvad du lyster. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Fodtøj i gode materialer

Steve Madden bruger hovedsagligt læder som materiale til deres fodtøj. Læder er naturligt og giver kunden en god pasform samtidig med, at det er slidstærkt. Der bliver også brugt et syntetisk materiale, typisk ved ydersålen. Dette stammer hverken fra dyr eller natur, men er kunstigt fremstillet. Der bliver ved nogle af skoene også brugt tekstil og gummi. Steve Madden er glad for detaljer, og derfor vil du se flere eksempler på, at flere af hans sko og støvler er dekoreret med for eksempel fine nitter. Plej dine sko, som du ville pleje almindelige lædersko, og giv eventuelt dine gummi Steve Madden sko en håndvask.

Steve Madden sko online hos Footway

Du er kun et par klik væk fra dine nye sko fra Footway. Vi gør det nemt og sikkert for dig som forbruger og giver dig en lang række fordele. Hurtig levering på din ordre, 180 dages åbent køb, prisgaranti og naturligvis fri fragt og fri retur, det er Footway. Der er fine Steve Madden sneakers og andet fodtøj, der bare venter på dig.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK