Lola Ramona Sko Online

89 resultater

Lola Ramona - sko med attitude

Polkaprikker, sløjfer, striber, humoristisk, farverigt, unikt og til kvinder i alle aldre. Det er lige, hvad Lola Ramona sko er. Find din indre Lola Ramona frem.

Et unikt dansk mærke

Lola Ramona sko kan i år allerede fejre sin 10 års fødselsdag. I 2006 blev det danske mærke nemlig grundlagt i København. Designerne bag mente, at der manglede en bestemt type sko på markedet, så de satte sig for at designe og producere Lola Ramona. Et mærke der er helt unikt, og som henvender sig til alle kvinder. Og noget tyder på, at de havde ret, for efter 10 år bliver Lola Ramona nu solgt i mange lande verden over, blandt andet i Nordamerika, Skandinavien og Europa. Footway er glade for at have et bredt sortiment af dette danske mærke.

Stilen bag Lola Ramona sko

Du finder ganske enkelt ikke lignende sko på markedet. Lola Ramona er helt sin egen, og du kommer til at føle dig ganske speciel i deres sko. Designet er unikt med elementer såsom striber, sløjfer og polkaprikker, og der bliver altid forsøgt at overraske med designet, da der er tilsat et strejf af humor. Prøv selv de fine Lola Ramona ballerina sko til en smart nederdel, eller de lækre Lola Ramona sandaler til en sommerfest. Der er noget for enhver garderobe og alder. Du kommer helt sikkert til at give dit tøj et ekstra festligt touch, lige meget hvilke par Lola Ramona sko, du sætter til det.

Kun gode materialer hos Lola Ramona

Fint design går hånd i hånd med høj kvalitet og gode materialer, og der bliver ikke slækket på det hos Lola Ramona, der sætter en dyd i at give kunden et helt igennem unikt stykke fodtøj, lige meget om det er stilletter, ballerinaer eller støvler. Lola Ramona sko bruger typisk materialer som skind og læder så husk derfor, at du kan gøre dit til at give skoene en endnu længere levetid, ved at imprægnere inden brug og løbende derefter. En skocreme er også altid et godt supplement. Ydersålerne er i gummi og ellers kunststof, der giver dig en god komfort.

Lola Ramona sko online hos Footway

Har du fundet drømmeskoene i Lola Ramona støvletter eller en af de mange fine stilletter? Så er du heldigvis kommet til det rette sted, for Footway sælger et bredt udvalg af det populære danske mærke. Hurtig levering på din ordre, 180 dages åbent køb og fri fragt samt fri returret, det er blot nogle af fordelene ved Footway. Så bliver det ikke meget nemmere at shoppe.

Posts about Lola Ramona
U
Urania Batsinila -
B
Betina Lund Fly -
Show more posts
Ava Black
FÅ TILBAGE
Elsa Black
FÅ TILBAGE
Elsa Black
FÅ TILBAGE
Side 1 af 2

89 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK