Ludwig Reiter, Sko

0 resultater

Ludwig Reiter - sko af højeste kvalitet og en omfangsrig historie

Ludwig Reiter er et skofirma, hvis historie strækker sig over mere end hundrede år. Lige så længe de har eksisteret, har de været kendt for at producere sko af den højeste kvalitet. Skoene fremstilles i hånden og kan oftest kun fås i et begrænset oplag. Leder du efter unikke, håndlavede sko, som er fremstillet af begavede skomagere, er Ludwig Reiter sagen for dig.

Ludwig Reiter fra det smukke Wien

Det hele begyndte i Østrigs hovedstad, Wien, tilbage i 1885. Ludwig Reiter selv etablerede en skomagervirksomhed og begyndte skoproduktionen af højeste kvalitet. Skoene, og skomageren, blev hurtigt særdeles anerkendte, og Ludwig lod sønnen overtage foretagendet. Endnu i dag ejes Ludwig Reiter af den samme familie, og de laver stadig de samme gode sko.

Ludwig Reiter-sko udstråler klasse og kvalitet

Skoene fra Ludwig Reiter fås i forskellige udformninger og af forskelligt materiale. De har dog alle det til fælles, at de udstråler klasse og kvalitet. Et par sko fra Ludwig Reiter føles således eksklusive og elegante. De passer bedst til dig, som er velklædt og dyrker den klassiske stil.

Ludwig Reiter online hos Footway

Køb dine nye Ludwig Reiter sneakers eller sko her hos Footway. Du har her flere forskellige modeller at vælge imellem. Når du handler hos os, får du ikke alene din bestilling hurtigt leveret, du behøver heller ikke at betale for fragten. Vi giver også en eventuel returnering, og du får 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK