Sko

10 resultater

Gravis-sko - lever op til skaternes krav

Vær afslappet både til hverdag og fest med et par cool Gravis-sko. Skoene fremstilles af ordentlige materialer og har mange smarte features. Her kan du vælge blandt et stort udvalg af Gravis' sneakers i forskellige udformninger. Gravis har lyttet til skaternes høje forventninger og udviklet nogle virkelig lækre sko af en ganske høj kvalitet.

Gravis med inspiration fra snowboardkulturen

Gravis blev grundlagt i 1998 og er målrettet skaterkulturen. Snowboardkulturen var hovedinspirationen i begyndelsen, men Gravis udviklede siden hen sin forretningsidé. Via innovative og funktionelle såler i tre lag får foden en optimal støtte, ligesom Gravis-skoene også har ventilerende og stødabsorberende egenskaber.

Gravis-sko fortjener et smart outfit

Som med alle andre sneakers og tekstilsko er det bedst, at du kun løber rundt i dine Gravis-sko, når det er tørvejr. Du matcher uden problemer dine sneakers fra Gravis med både baggy jeans og en T-shirt eller endda et par stilige chinos, en skjorte samt en butterfly. Vælg mellem mange skønne farver i sortimentet.

Gravis-sko online på Footway

Her finder du et bredt udvalg af de komfortable Gravis-sko i et flot design. Sneakers kan benyttes til et utal af anledninger og til mange forskellige outfits. Hos Footway gør vi alt, hvad vi kan for at levere dine sko så hurtigt som muligt. Fragten er altid gratis hos os og også en eventuel returnering. Samtidig får du 180 dages åbent køb, så du har god tid i dit hjemlige prøverum.

Filter Dlx Mns
FEW LEFT
Quarters Mns
FEW LEFT
Mason
FEW LEFT
FEW LEFT
Slymz Suede Mns
FEW LEFT
Slymz Suede Mns
FEW LEFT
Quarters Mns
FEW LEFT
Slymz Mns
FEW LEFT
Side 1 af 1

10 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK