Lundhags, Sko

5 resultater

Lundhags – støvler til det nordiske friluftsliv

Står du og mangler et par støvler til din næste vandretur? Må vi præsentere dig for brandet Lundhags! Kraftige og bæredygtige vandrestøvler er ét af de mange friluftsprodukter, der har været med til at sætte Lundhags på verdenskortet. Det svenske brand fra Jämtland-regionen har været en vigtig aktør siden 1932, hvor Jonas Lundhag etablerede sit lille skomagerværksted. Man har siden da præsenteret kunderne for bæredygtige og solide produkter, der bygger på stolte håndværkstraditioner, som er gået i arv fra generation til generation. Med Lundhags får du kort sagt altid funktionelle, komfortable og kraftige vandrestøvler, der både er designet i – og skabt til – det nordiske friluftsliv.

Ud i naturen med Lundhags

Hvem gider vabler på toppen af det smukke fjeld? Eller en vandrerygsæk med dårlige lukninger, når det står ned i stænger? Hos Lundhags bliver der derfor altid kælet ekstra meget for kvaliteten, så du kan stole fuldt ud på dine friluftsprodukter. Varesortimentet fra Lundhags spænder over en bred vifte af førsteklasses friluftsprodukter, lige fra vandrestøvler til vandrerygsække. Grundtanken har for Lundhags altid været at få endnu flere ud i naturen. Det hele handler om at inspirere individet til at udnytte naturens mange kvaliteter, dog på bæredygtig vis, hvilket afspejles med al tydelighed i produktionsprocessen hos Lundhags.

Plej dine nye støvler med omhu

Lundhags kan som brand bryste sig af at producere yderst slidstærke støvler, men enhver sko og støvle har brug for den rette pleje. Vi anbefaler derfor, at du imprægnerer dine støvler, inden du tager dem i brug, så de er endnu bedre rustet til de hårde og våde vinterforhold. Husk også at rense dine støvler grundigt, når du har taget turen gennem sne og sjap, så materialet holder sig friskt og pænt. Lad altid støvlerne lufttørre – og aldrig direkte på en varmekilde.

Køb dine vandrestøvler på Footway.dk

Køb dine vandrestøvler hos os allerede i dag. Alle modeller i webshoppen er på lager, så vi kan levere dem lynhurtigt. Du får hos Footway altid tilbudt gratis retur, hvis du skulle fortryde dit valg, ligesom vi giver hele 365 dages returret. Lundhags er blot et af de mange spændende brands, der er repræsenteret i vores webshop, så du får en unik chance for at stifte bekendtskab med et væld af forskelligartede modeller. Du kan derfor lave en hurtig sammenligning af de respektive produkter, så du bliver mere sikker på dit endelige valg af vandrestøvler.

Side 1 af 1

5 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK