Lundmyr Of Sweden Sko Online

0 resultater

LUNDMYR of Sweden - komfortable sko til børn

Det svenske firma LUNDMYR of Sweden har en inspirerende baggrund og flere prisvenlige produkter af en høj kvalitet. De designer ikke kun tøj til børn, de laver også søde og komfortable sko. Køb et par nye sko til børnene hos os på Footway. Vi har mange modeller på lager fra netop LUNDMYR of Sweden, så det skorter bestemt ikke på valgmuligheder.

LUNDMYR of Sweden - brandet for børn og deres mødre

Brandet blev etableret af Mia Lundmyr. Hun konverterede en vanskelig situation som gravid, single og arbejdsløs til at etablere sit nye brand, hvis produkter i dag skaber stor glæde hos børn og mødre. Skoene fra LUNDMYR of Sweden er velegnet til både små og store børn, og Mia Lundmyr har virkelig indfanget essensen af, hvad kvalitative børnesko bør kunne tilbyde.

LUNDMYR of Sweden - noget så behagelige

Skoene fra LUNDMYR of Sweden fås i en række forskellige former og looks. De er endvidere designet i forskellige materialer, lige fra syntetiske materialer og tekstil til ruskind og læder. Noget, som alle sko fra firmaet har til fælles, er, at de føles virkelig behagelige for børnene. Dette er især vigtigt for små børn, der skal til at tage deres første skridt.

LUNDMYR of Sweden online på Footway

Køb et par behagelige sko fra LUNDMYR of Sweden allerede i dag. De søde skomodeller, som du finder hos os, er velegnet til både drenge og piger. Læs mere om modellen ved at klikke på skoene, du bedst kan lide. Husk, at vi på Footway altid tilbyder fri fragt.
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×