Luxury Rebel Sko Online

3 resultater

Luxury Rebel - rocket og elegant

Med Luxury Rebel får du sko, som er stilrene og elegante, samtidig med at de har rå detaljer. Du kan vælge mellem en mængde sko i vores store udvalg. Vi har sneakers, boots, pumps og mange andre skotyper fra Luxury Rebel i vores sortiment, så du finder nemt et par, som passer netop dig.

Luxury Rebel - elsker 70'erne og bohemelooket

Luxury Rebel startede som et samarbejde mellem Jean-Michael Cazabat og foretagendet Highline United i 1999. Jean-Michael ville skabe sko til kvinder. Sko, som kombinerede 70'ernes rockede stil med et bohemeudtryk. Resultatet blev den første kollektion fra Luxury Rebel, som blev ganske succesfuld. I dag skaber Luxury Rebel stadig unikke og originale sko til kvinder.

Behagelige sko fra Luxury Rebel

Sko fra Luxury Rebel er som regel fremstillet af ruskind, skind eller læder. De passer godt til de fleste tøjstile. Er du mere pyntet, vil skoene tjene som en rå detalje. Har du derimod en rocket stil, passer mange af modellerne som fod i hose. Uanset hvilken model du vælger, er skoene behagelige at gå i.

Luxury Rebel online hos Footway

Køb dine Luxury Rebel-sko her hos Footway. Der er en masse forskellige modeller at vælge imellem i vores enorme sortiment. Vi sætter altid kunden først, og det gør vi blandt andet ved at betale fragten og en eventuel returnering. Når du handler hos os, får du også 180 dages åbent køb!

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK