Lyle&scott Sko Online

27 resultater

Tidsløs stil med Lyle&Scott sko

Lyle&Scott sko stammer fra et mærke, der er over 100 år gammelt. I 80'erne bragede mærket for alvor frem og blev det multibrand, vi kender i dag med tøj og fodtøj til mænd og herrer, der vil have kvalitet.

Skotsk stil og sport igennem 100 år

Lyle and Scott sko er oprindeligt inspireret af golfsporten og den helt særlige stil, der var inden for feltet. For over 100 år siden, i 1874, lånte William Lyle og Walter Scott 800 pund for at realisere deres drøm om et tøjmærke, der kunne skille sig ud kvalitetsmæssigt. Tøjet var mest henvendt til sportsstjerner og golfspillere, før mærket ændrede kurs til den stil, vi kender i dag. Fra den spæde start i Skotland er det nu et verdenskendt brand, efter at mærket blev meget populært blandt britiske unge i 1980'erne. I år 2000 re-lancerede mærket sig selv til de modebevidste i alle aldre.

Lyle&Scott sko er tidsløse

Dette mærke sælger alt fra tøj til sko. Kendetegnende for alt, hvad dette mærke fremstiller, er det tidsløse, klassiske og stilrene look, som alle kollektioner har. Der er et bredt udvalg med sofistikerede twists. Inspirationen fra golf kan stadig ses den dag i dag, men det er nu mere moderne, stilrent og klassisk, perfekt til dig, der gerne vil udstråle lidt ekstra ambition og finesse. Du kan sagtens gå iført dine Lyle & Scott Espadrillos blandt vennerne, eller når du er ude at opleve verden. For et ekstra stilfuldt look kan du style et par Lyle & Scott Findon White med khaki-bukser eller slimfit, lyse jeans og en skjorte. Vel sammensat og koordineret tøj, som det gør sig godt til fester og hverdagen, når du gerne vil stå ud fra mængden.

Læder kræver ekstra pleje

Lyle&Scott sko laves med omhyggeligt udvalgte materialer. Sneakers, støvler, espadrilles og sandaler er blot nogle af de stile, som mærket har på markedet. Læder er oftest brugt på ydersiden af skoene med uld på indersiden for at gøre dem så behagelige som muligt, så dine fødder også kan ånde. Rens dem med en våd klud for at fjerne snavs - det samme gælder kanvas-skoene til sommerdagene. Læderet kræver lidt mere pleje end kanvas, i form af skosværte eller bare noget læderfedt, så det forbliver smidigt. Imprægnering er også et smart trick at bruge, så dine sko vil holde sig rene og vandtætte længere. En god imprægnering, inden skoene tages i brug, skal kun ganske sjældent vedligeholdes bagefter.

Lyle&Scott sko online hos Footway

Lave sko til sommeren eller støvler til vinteren fra Lyle&Scott kan du finde her hos Footway. Om du så køber sko til dig selv eller som gave til familie og venner, har du 180 dages åbent køb her hos. Fragt og retur er gratis, så du kan bytte, hvis størrelsen ikke var rigtig, eller du har fundet nogle endnu federe sko hos os. Vi sørger for hurtig levering.

Mackie Navy
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Thomson White
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Side 1 af 1

27 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK