Magnanni Sko Online

0 resultater

Magnanni sko til herrer

Høj kvalitet, de lækreste materialer og i stilarter, der passer til enhver modebevidst herre i alle aldre. Det får du hos det populære spanske mærke Magnanni sko.

Historien bag mærket

I mere end et halvt århundrede har Magnanni sko lavet fodtøj til den kvalitetsbevidste herre. Og ikke bare hvilke som helst sko, alle håndlavet vel at mærke. Det hele startede i 1954 i byen Almansa i Spanien, hvor firmaet havde 5 ansatte. I 1956 blev Sebastian Blanco og Antonio Garcia Pastor partnere, og Blanco Y Garcia S.L. blev grundlagt, og firmaets produkter fik det nye navn Blangar. I 1989 begyndte tredje generation af Blanco familien at tage over, og lige siden er flere familiemedlemmer gået samme vej. Alle med det samme formål for øje: at lave håndlavet fodtøj til herrer af høj kvalitet.

Modebevidste Magnanni sko

Du kan ikke undgå at føle dig lidt speciel, når du slentrer rundt i fodtøj fra Magnanni. Først og fremmest er det ren forkælelse både for dig og dine fødder, men stilen er også noget for sig selv. De formår at følge med tiden og gøre deres fodtøj moderne samtidig med, at de beholder det klassiske look. Se for eksempel bare på de lækre Magnanni Loafers, eller er Magnanni Spaylima Catania mere din stil? Der er et bredt sortiment for mænd i alle aldre, så det bliver ikke svært at finde lige netop din smag. Se udvalget, og find drømmeskoene på Footway.

Materialer i topklasse

Kun det bedste til kunden! Der skal naturligvis de lækreste og bedste materialer til for at lave Magnanni sko. Blødt læder og ruskind er blandt favoritterne hos Magnanni, og der bliver virkelig kræset om det enkelte stykke fodtøj, der sætter en ære i kun at lave det allerbedste. Du får derfor også en rigtig god pasform og ikke mindst en lang holdbarhed. Især hvis du selv gør dit til det. Det er vigtigt at imprægnere dit læder fodtøj inden brug, men sørg også for at pleje det løbende. En skocreme er også et fint supplement. Så har du sko fra Magnanni de næste mange år. Vi tilbyder som altid fri fragt og fri retur og hurtig levering.

Magnanni sko online hos Footway

Magnanni kan i sandhed lave sko! Har du fundet drømmeskoene fra mærket, så er du kun et par klik væk fra, at de er dine. Footway giver dig 180 dages åbent køb, fri fragt og fri returnering samt hurtig levering, så du kan snart komme ud og lufte dine nye sko. Det bliver ikke meget nemmere at handle her hos os.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK