Maians Sko Online

8 resultater

Maians - sko fra Barcelona

Det er de færreste foretagender, som laver lige så smukke og velsiddende sommersko som dette firma fra Barcelona. Her hos Footway finder du flere flotte sko fra Maians, som er perfekte til den skandinaviske sommer og ferien. Lad dig inspirere af den spanske stil fra kystbyen og find dig et par favoritter her hos os.

Maians - fremstillet i hånden

Maians er et spansk mærke med rødder i Barcelona. Skoene fra Maians er udformet til at kunne klare den spanske varme. Næsten alle modellerne fra firmaet er fremstillet i hånden. Du finder flere flotte Maians loafers, sneakers og andre typer sko her hos os.

Maians-sko med masser af ventilation

Skoene fra Maians er lave og luftige. Mange modeller har for eksempel ventilationshuller, så luften kan cirkulere rundt. Disse sko passer perfekt til shorts og andet sommertøj, og i vores sortiment finder du sko til både damer og herrer fra dette spanske topmærke.

Maians online hos Footway

Bliv klar til sommeren eller ferien med et par nye sko fra Maians. Det lækre design passer til mange forskellige outfits derhjemme i skabet. Når du shopper sko her hos Footway, får du et gigantisk sortiment at vælge ud fra, og oven i købet er der fri fragt og retur.

Sisto Combi 2
FÅ TILBAGE
Sisto Clasico
FÅ TILBAGE
Pepa Ribete
FÅ TILBAGE
Sisto Clasico
FÅ TILBAGE
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK