Manas Sko Online

0 resultater

Manas - håndlavede sko fra Italien

Du kan finde flere italienske mærker hos os, men få holder samme høje niveau som Manas. Den italienske virksomhed er kendt for at skabe innovative og komfortable sko af en virkelig høj kvalitet. Find et nyt par sko med hæl til sommeren eller særlige lejligheder her hos os.

Historien bag Manas' sko

Firmaet blev grundlagt i 1956 i Montecosaro, Italien. Grundlæggeren, Giuseppe Sagripanti, var blandt de første i Italien, der brugte vulkaniseret gummi til at skabe bløde og komfortable såler. Det er Manas øje for detaljer og innovation, der har ført til, at firmaet er blevet en succes i hele verden.

Manas-sko, de ideelle damesko

Manas fremstiller sko til kvinder, der ønsker at se pæne og stilfulde ud. Skoene er oftest fremstillet af læder og skind, men kan også være lavet af syntetiske materialer og tekstil. Uanset hvilket materiale der er anvendt, kan du forvente, at skoene holder en høj kvalitet. Kombinér dine sko fra Manas med en kjole eller en smuk nederdel.

Manas er online på Footway

Find et par ægte italienske sko fra et firma med mere end et halvt århundredes erfaring. Med sko fra Manas går det aldrig helt galt. Bestil allerede i dag og husk, at vi på Footway står for forsendelsen og returneringer. Vi sikrer ligeledes, at du får dine sko så hurtigt som muligt.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK