Marc Sko Online

1 resultater

Marc - ren elegance

Drømmer du om helt stilrene sko, er Marc absolut en af de muligheder, du bør kigge nærmere på. Det er sko, som passer ind i enhver sammenhæng, hvad enten du er på vej til en festlig middag eller bare søger et smart businesslook. Lad dig inspirere af det store udvalg her på Footway, så du ved, hvad du kan forvente dig af dette spændende brand, der både producerer dame- og herresko.

Marc med kærlighed til håndværket

Virksomheden bag Marc har tyske rødder og har produceret sko helt siden 1938. Marc blev dog først lanceret på markedet i 1973, og siden opstarten har der været en særlig kærlighed til at holde de klassiske håndværkstraditioner i hævd. Det er således både dygtige og erfarne skomagere, der står bag Marc-skoene. Elegante sko behøver dog langt fra at være kedelige og stive. Marc beviser til fulde, at man sagtens kan præsentere moderigtige sko i et elegant look.

Marc-sko i de lækreste materialer

Læder og skind er nogle af de mest eksklusive materialer, når det gælder skoproduktion. Marc har netop valgt denne type materialevalg, og der er et nøje øje for, at fødderne trives i de forskellige materialer. Både læder og skind er dog materialer, der blot bliver blødere og blødere, jo mere du bruger det.

Marc online på Footway

Bestil dine Marc-sko allerede i dag. Her på Footway har vi gjort det super nemt at handle online, og du behøver ikke at tænke på fragten, når du handler hos os. Vi står nemlig klar med gratis fragt, fri retur samt 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK