Marta Jonsson Sko Online

3 resultater

Marta Jonsson - unikt og stilrent design fra Island

Marta Jonsson hedder både firmaet og kvinden, som har grundlagt brandet. Hos Footway finder du flere flotte sko fra Marta Jonsson. Hendes sko er kendt for at være originale og unikke, uden at de går på kompromis med komforten. De unikke såler gør skoene ekstra bløde. Det betyder, at du kan bruge dine Marta Jonsson-sko hele dagen.

Marta Jonssons passion for sko

En dag besluttede skobutiksejeren, at det var tid til at etablere sit eget skomærke. Sko var trods alt hendes passion, og hun besluttede sig for at satse alt og flyttede i denne forbindelse til London. I dag har hun et stort og fremgangsrigt firma, som fremstiller sko af den højeste kvalitet.

Marta Jonsson-sko med de fineste materialer

De sko, du finder hos os, er ikke bare specielle og smukke af udseende. De er også fremstillet til at kunne holde længe. Marta Jonsson anvender udelukkende de fineste materialer til sine sko, noget, som tydeligt kan mærkes. Og så er det nemt at matche skoene med forskellige tøjstile.

Marta Jonsson er online hos Footway

Tjek vores sortiment af Marta Jonsson-sko og find det par, der passer til netop din stil. Vi giver dig 180 dages åbent køb, så du har masser af tid til at spore dig ind på din nyerhvervelse og finde ud af, om det er noget for dig. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at købe sko, du elsker.

Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK