Mavic - cykelsko fra cykelspecialisterne

Mavic er en virksomhed, som de fleste cyklister kender indgående. Brandet fremstiller nemlig cykeldele, men også stilfulde og veldesignede sko. Du finder rigtig gode cykelsko fra Mavic her hos os på Footway. Tag din cykling til det næste niveau allerede i dag med valget af Mavic-skoene.

Mavic - den franske idé

Mavic er den franske virksomhed, der blev grundlagt i 1889 i Lyon. De designede alle former for reservedele til både cykler og biler. I dag er det et af de største cykelfirmaer, og de fremstiller også sko. Du finder således flere forskellige typer cykelsko fra Mavic i Footway-sortimentet. Læs gerne mere om de enkelte modeller ved at klikke på skoene, så du kan tage det helt rigtige valg.

Mavic - til alle terræner og overflader

Skoene fra Mavic er fremstillet til at kunne klare alle former for terræner og overflader samt til at lette din cykling. Modellerne er som regel fremstillet i et syntetisk materiale sammen med et perforeret net, der gør, at dine fødder kan ånde på fremragende vis. Mange skomodeller fra Mavic har desuden en antibakteriel indersål, så skoene holder sig friske i lang tid ad gangen.

Mavic online på Footway

Køb straks dine Mavic-sko hos os på Footway. Vi tilbyder dig et stort sortiment af komfortable sko, der passer til alle slags miljøer. For at sikre, at skoene virkelig passer, får du hele 180 dages fortrydelsesret. Derudover tilbyder vi både gratis forsendelse og fri retur. Vi gør det kort sagt ekstra nemt at købe nye sko - og du bliver derfor ekstra glad for Footways skounivers!

Mavic sko online

|

Side 1 af 1

Få på lager
Pulse
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

5 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×