Meadows Sko Online

0 resultater

Meadows til den kommende brud

Mærket Meadows blev grundlagt i 1984 i Norwich, England. De seneste år har Meadows fremstillet og leveret vidunderlige bryllupssko til forhandlere verden over. Skoene er indbegrebet af elegance og stil, men prislappen, der følger med, passer bedre til et bredere publikum end de typisk dyre designersko. Skoene har gjort sig til i forskellige tv-produktioner og i operahuse verden over, hvilket har bidraget til deres popularitet gennem årene. Går du i bryllupstanker, er dette skoene for dig - og efterfølgende er de klar til at følge dig, hvor end du går hen!

Meadows er specialister på deres område

Meadows specialiserer sig i bryllupssko, som skal være komfortable nok til at kunne klare en hel bryllupsdag. Brudens vigtige dag må ikke forstyrres, og sko, der klemmer, kan gøre hele dagen til et sandt mareridt! Med sko fra Meadowa behøver du overhovedet ikke bekymre dig, for de sidder som støbt på de fleste fødder og er skabt til at være lette, komfortable og bløde. Alle skoene er håndlavede af dygtige skomagere og kan bestilles i særlige farver direkte fra leverandøren, så de matcher kjolen, gommens revers eller blomsterne i brudebuketten.

Meadows - også til brudepiger og -drenge

Ud over sko til bruden finder du også sko til brudefølget hos Meadows! Så kan du, gommen og følget matche hinanden perfekt og samtidig føle jer godt tilpas og ikke mindst smukke på den store dag. Uanset hvilken type bryllup du har i tankerne, finder du helt sikkert bryllupssko, der passer ind i temaet eller farvetråden. Meadows' sko føles så komfortable og flotte, at du måske også hopper i dem til en anden fest - eller hvorfor ikke til hverdag? Sammen med et par skinny jeans og en hvid blazer kan du bruge dine fine sko, også efter den store dag er overstået, og I har givet hinanden jeres ja foran familie og venner!

Meadows online hos Footway

Hos Footway finder du i øjeblikket kun sko til bruden, men så finder du sikkert noget til gommen og følget blandt vores enorme udvalg af andre mærker. Kontakt gerne vores dygtige kundeserviceteam, hvis du har brug for hjælp til noget omkring din store dag! De kan hjælpe dig med anbefalinger af mærker eller spørgsmål om produkter. Hos os finder du som sagt det meste, og med fri fragt og retur kan det være du køber lidt ekstra! Du har desuden 180 dages åbent køb.

Posts about Meadows
A
Anonym -
Show more posts
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK