Meindl Sko Online

0 resultater

"

Meindl sko er solidt fodtøj.

Håndværket er i orden, når det gælder Meindl sko. For sko og støvler fra mærket er håndlavede, og det betyder, at der er kælet om selv de mindste detaljer.

Et skomærke med 400 år på bagen.

Det er de færreste skoproducenter, som kan prale af en over 400 år gammel historie. Men det kan tyske Meindl, for mærkets historie går helt tilbage til 1683, hvor Paul Meidl arbejdede som den første skomager i Meidl familien. Familievirksomheden blev dog først grundlagt for alvor, da en efterkommer af Paul, Lukas Meindl, startede som selvstændig skomager og dermed grundlagde firmaet. Siden starten har virksomheden været beliggende i byen Kirchanschöring i den sydtyske delstat Bayern - et område, som har ry for fremstilling af kvalitetssko. Mange produktionsprocesser er naturligvis blevet automatiserede med tiden, men det er stadig og hele tiden faglærte skomagere som overvåger produktionen af Meindl sko og støvler.

Meindl sko kan holde til det meste.

Den tyske delstat Bayerne ligger på kanten af Alperne, og derfor er der i dette område rige muligheder for vandreture i den storslåede natur og i bjergene. Et par Meindl vandrestøvler er ideelle til denne slags aktiviteter, og de passer perfekt sammen med solidt og varmt udendørs tøj, for der kan hurtigt blive lidt køligt i højderne. Efter en lang og aktiv dag i den frie natur er det på disse kanter normalt at slutte dagen af med en kold bajersk øl på en af de utallige ølstuer i området. Så kan man passende skifte sine vandrestøvler ud med et par mere elegante Meindl herresko og tilsvarende afslappet påklædning.

Vind og vejr slider på sko.

Sko, støvler og lignende fodtøj er i sagens natur primært beregnet til udendørs brug. Indendørs kan man jo som regel klare sig med et par sutsko, maosko eller lignende, men det udendørs fodtøj bliver udsat for lidt af hvert. Ikke mindst om vinteren med sne, slud, frost og vejsalt, og det tærer hårdt på fodtøjet. Men sommerens sol og varme kan såmænd også være hård ved skoene, og især hvis ens Meindl sko eller støvler er af læder, er det vigtig at holde dem rene og jævnligt give dem noget fedt i form af skocreme eller skosværte, som også kan dække mindre skrammer.

Meindl sko online hos Footway

Friluftsmennesker - men også mennesker, som er ude efter sko til pænere brug, kan med fordel finde dem hos Footway. Udvalget er meget stort, og man kan søge sko, støvler eller boots inden for forskellige kategorier, for eksempel i forhold til skoenes aktuelle brug eller efter mærker. Footway tilbyder et 180 dages åbent køb, så man kan bytte eller returnere sine sko, lige som der er fri fragt og retur, og levering sker få dage efter bestilling.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×